Mi a véleményetek a kos nőkről?
Figyelt kérdés
Ha valaki járt már vagy élt együtt kos csillagjegyű nővel, letudná írni a tapasztalatait?máj. 29. 12:33
1/9 anonim válasza:
Valaki kérem vágjon hozzám egy féltéglát.
(vagy kettőt)
2/9 anonim válasza:
Ki a bánatos fa sz nézi azt kinek mi a csillagjegye? Nem az alapján választottam magamnak nőt, hogy mi a horoszkópja. Volt egy csajom akivel együtt laktunk hosszabb távon aki kos volt. És tudod mit vettem észre benne? Azt amikor a megfelelő emberek együtt vannak :D Ugye milyen érdekes amikor valaki nem a mese világban él. Jó reggelt édesem!
3/9 A kérdező kommentje:
Na hello jó reggelt kedves 2-es! Ha tudnál olvasni és szöveget értelmezni, akkor rájöhetnél, hogy nem csillagjegy alapján szeretnék társat választani :) Vagy nem tudom neked ez honnan jött mert én ilyet egyáltalán nem írtam, de nem is utaltam rá. Vagy szerinted én mindenkinek megnézem mi a horoszkópja és ha nem tetszik, szóba se állok vele? Ezt te sem gondolhatod komolyan…. Csak ÉRDEKELNE ha valakinek volt kossal kapcsolata, milyen tapasztalatai voltak, itt pozitív,negatív vélemények egyaránt érdekelnének. De ha nem ismersz kost, kár ide írogatnod! Vagy akit nem érdekel az asztrológia, az mi a fr@ncot keres az ezotéria témakörben? Lehet innen átkattintani!
máj. 29. 17:41
4/9 anonim válasza:
Én ismertem egyet, kemény, férfias, határozott (nem mindegyik), listát vezetett a szexuális életéről és mások elmondása szerint az állatokat is bántotta. Nem szeretett veszíteni és amibe belefogott abban általában nyert is. Biztos lehetsz benne hogy ő lesz a góré, ha csak meg nem puhítja az élet.
5/9 anonim válasza:
Több bolygóm van kvadrátban és szembenállásban vele, míg trigonban, szextilben semmi.
7/9 anonim válasza:
Én kos nő vagyok ugyan, de ez csak a napjegy, érdemes a többi bolygoállást is megfigyelni!
8/9 anonim válasza:
Inkább tanulni kéne/ kellett volna és nem itt hülyeségeket kérdezni, csak az eszed kell semmi más a horoszkóp a világ egyik legnagyobb hülyesége.
9/9 anonim válasza:
A 4-es jókat mond.
Annyival egészíteném ki, hogy a kos nők nagyon irigyek tudnak lenni, minden kell nekik, ami másnak is van, és nagyon otrombán ki is fejezik az irigységet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!