Melyik csillagjegy szülőtei a leginteligensebbek?
Figyelt kérdés
Amelyikre leginkább az jellemző, hogy nem az érzelmei irányítják és az ösztőnei. Minimálisak ezek csak. Levegős jegyek közül melyik leginkább vagy ez a föld jegy közül valamelyik?jún. 8. 20:26
2/33 A kérdező kommentje:
1# Halak tudtommal az egyik legérzelmesebb ?!, Fejtsd ki miért szerinted?
jún. 8. 20:34
3/33 anonim válasza:
Hát kérdező, a tiéd biztos nem!
1: Halak egy buta, szuicid, álomvilágban élő valami.
4/33 Grimfox válasza:
Archetípus szerint a föld jegyekhez rendelik a racionális gondolkodást, a víz jegyekhez az érzelmi gondolkodást, a levegő jegyekhez a szociális intelligenciát, míg a tűz jegyekhez a tettrekészséget, cselekvő intellektust. Minden archetípushoz rendelnek intelligenciát, csak annak megnyilvánulása tér el. Mivel nincsenek tiszta, egy elemű horoszkópok, ezért nem igazán lehet besorolni, ki hová tartozik a négy archetípus közül. Mindenki keverék.
5/33 anonim válasza:
Az érzelmességtől nem lesz valaki kevésbé intelligens.
7/33 anonim válasza:
Nyilas
A jupiter a felsőbb megértés, az összefüggések megértése (Halakat is uralja)
8/33 anonim válasza:
Előző vagyok, erre is válaszolok
Amelyikre leginkább az jellemző, hogy nem az érzelmei irányítják és az ösztőnei.
Ez viszont a Szaturnuszi jegyekre érvényesebb
9/33 anonim válasza:
Én nagyon benne vagyok tiktokon a csillagjegy oldalban és mindig a levegő jegyeket mondjak a legintelligensebbnek: mérleg ikrek vízöntő. Plusz még a szüzet
10/33 A kérdező kommentje:
9# 4 közül melyik leginkább?
jún. 8. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!