Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő nők hajlamosabbak a...

A vízöntő nők hajlamosabbak a megcsalásra?

Figyelt kérdés
És nagy a libidójuk?
2024. jún. 7. 21:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

A Vízöntő hasonló mint a Skorpió.

Eléggé kapzsik a Vízöntők is.

nov. 9. 11:58
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Sem nem kapzsi, sem nem hasonlít a Skorpióra. Persze ettől még egy Vízöntő napú egyénnek lehet sok Skorpió vonása, mert a képlete többi része erre rakja a hangsúlyt, így ismerhetsz ilyen egyént.
nov. 9. 12:36
 33/40 anonim ***** válasza:
Persze. Horoszkóp alapján sem szabad megbántani az embereket, hogy te biztos azért vagy olyan, amilyen vagy, mert biztos ez a horoszkópod. Tuti, hogy ez azért fejben is dől el, hogy ki milyen ember lesz.
nov. 9. 14:21
 34/40 anonim ***** válasza:
13%

32-es te mindenre azt írod hogy "ez nem igaz" bla bla bla. Nem unod még ? Ahogy valaki valami negatív tapasztalatot ír, te megjelensz hogy ez nem igaz. Állítsad már le magadat. Ahogy vannak más csillagjegyekben is negatív elemek, úgy vannak vízöntőben is. Attól ez még nem fog megváltozni, hogy te mindenre azt írod, "ez nem igaz", de igaz, képzeld el hogy igaz. Gyk helyett sztem válasz más hobbyt, mert amit te csinálsz, az csak szőnyegalá söprés, relativizálás, és a másik forumozó véleményének két lábbal tiprása. Nem rajtad múlik, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak. Jó lenne ha a fejdhez kapnál mostmár, mert amerre mész és szóba kerül a vízöntő jönnek a bornírt marhaságok tőled.

Tartsd tiszteletben a mások véleményét!

nov. 9. 16:10
 35/40 anonim válasza:
69%
34-es én nem a 32-es vagyok, de te meg kapj már a fejedhez, hogy általánosítgatva közlöd, hogy a vízöntők sz*r emberek mind, mert téged egy vízöntő megbántott. Sokunkat sok ember megbántott, még se vettük elő a horoszkópjukat és kezdtük el őket listázni, hogy azért volt sz*r ember, mert ekkor és ekkor született.
nov. 9. 16:42
 36/40 anonim ***** válasza:
34. A te tapasztalatod miért jogosítana fel jobban téged az általánosításra, mint más veled ellentétes tapasztalata arra, hogy azt mondja, ne általánosíts? Ráadásul asztrológiai sem így működik, hogy csak 12 féle ember van és azon belül mindenki ugyanolyan.
nov. 9. 21:06
 37/40 anonim ***** válasza:

A 34 est ki nullázta így le ? :( Oké személyeskedő, de van valóságalapja amit ír.

Abban igaza van, hogy tényleg van egy vízöntő személy aki több profilról ott van minden ilyen hír alatt és ugyanazt írja mindig. Most olvastam egy másik ilyen vízöntős kérdésre adott válaszokat, és abban is írt az személy aki valamiért mindig leoltja a válaszolókat. Nem tudom megérteni hogy miért. A vízöntő sem hibátlan jegy, ez evidens. Ha valaki annyira benne van az asztrológiában, akkor ezt miért nem tudja elfogadni ? Nah mindegy.

Várom hogy engem is lenullázzatok :(

nov. 10. 00:20
 38/40 anonim ***** válasza:

A vizöntő hibája, hogy nem tud jópofáskodni azoknak, akikről tudja, hogy nekik ez nem jár.

Elemez emellett, amit nem sokat kedvelnek, mert ráadásul mások hibáit is mindig kiemeli, ami bosszantó. Itt is könnyen felbosszant titeket egy vízöntő:) az igazsággal.

Igazságszerető, de a kis dolgokban is.

A vízöntők igazi emberbarátok, de a fenti vonásaik miatt nem sokan kedvelik őket. Kell hozzájuk egyfajta művészi látásmód, és persze magas intelligencia.

nov. 10. 00:52
 39/40 anonim ***** válasza:

A férjem Vízöntő és utálja az egész pénzkérdést meg irdatlanul nagylelkű. Ja és gyűlöli a hatalmat, birtoklást, abszolút liberális, némileg buddhista gondolkodású, aki szerint ideálisan mindenki egyenlő és valami hippikként kellene élnünk, együttműködő csoportokat alkotva és a lehető legkisebb környezeti ártalmat hagyva. A legszelídebb és jószándékúbb ember, akit ismerek, csak igen progresszíven őszinte. Ha netán egyszer győz a kíváncsisága a szexualitás terén, mert az is jellemző, akkor is biztos vagyok benne, hogy előre lelkesen megmagyarázza, miért lenne jó ötlet :D, mert a barátjaként tekint rám és ez a fontosabb neki, hogy szellemileg "szárnyaljunk". Kettes házas Napja van Szaturnusz oppozícióval az Oroszlán 8-asból, és Mérleg Holdja.

Az exférjem meg Skorpió, sok bolygóval a Skorpióban. Semmiben nem hasonlítanak :D Neki kifejezetten kedvenc témája volt a pénz, főleg másoké (a munkája is erről szólt), a szexualitás és a birtoklás, bár ő sem volt kapzsi, csak imádta az ezzel kapcsolatos sötét titkokat. Ő folyton belehalt a nagy önfeláldozó szerelembe, ami valami misztikus magasságokban összeköt minket, miközben meg állandóan gyanakodott. Amíg le nem bukott. Ami szerinte totál oké, mert a világ és mindenki rossz, ő mért ne lehetne az.

Ettől függetlenül én nem gondolom - Halakként -, hogy ugyanilyen lenne az összes Vízöntő vagy összes Skorpió. Van több barátom, rokonom, munkatársam ezekből a jegyekből és elég sokfélék. 32.

nov. 10. 09:28
 40/40 anonim ***** válasza:

38 oroszlán nő vagyok :) Nincs tapasztalatom vízöntő jeggyel. Egy volt osztálytársnőm az, de csak általános dolgokat tudnék kiemelni. Annyiban nem értek veled egyet, hogy egy jegynek nem csak ennyi hibája van. Azaz ha vízöntőben van egy rossz ember, akkor neki nem csak ennyi hibája lesz amiket te felsorolsz.

Kissé olyan, mintha idealizálnád ezt a jegyet. Biztos van vízöntőben is olyan, aki füllent, vagy balhésabb, vagy megcsalós, esetleg csapongó típus. Hisz emberekről beszélünk, nem jegyekről. :)

Volt halak pasim, nagyon sokat hazudott, lényegtelen dolgokban is, és a romantika sem volt az erőssége. Ezzel szemben a horoszkópja egy romantikus ideális partnernek írj le. Nem földön járt, szétszórtan élt, nem tudta kezelni az anyagi dolgokat, a munkahelyeit otthagyta mindig, sokszor felvillanyozva mesélt elérhetetlen dolgokról, mindig másról. Nekem nem vált be: :(

Barátnőm szintén volt halak pasival, kb dettó ugyanazokat tapasztalta, mint én, duma az volt mindig, de a tettrekészség totálisan hiányzott belőle. :(

nov. 10. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!