Ez Vízöntő vagy Bak?
Én bak vagyok,és megtudom cáfolni.
Egyaltalán nem érdekel a társadalmi elismerés,sem a siker.
Inkább elbújok a saját kis biztonságomba ezektől. Ja,és mindenhol azt irják a bakra hogy munkamániás,érzéketlen stb,én pont az ellentéte vagyok. Nem szeretek dolgozni ,és szerintem én vagyok a leg érzékenyebb ember.
A horoszkóp is olyan hogy semmilyen.
Azért #6 kommentjében van némi igazság. A Bak jegy a kitartásról,
érzelemmentes határozott cél megvalósításról szól. A cél pedig lehet bármi: titkos, sötét, társadalmilag káros. Az egyénnek leginkább hasznos, de ez is néha vitatható. pl. Vallási fundamentalisták terrorcselekményei, vagy sorozatgyilkosok bűnelkövetései. Minek idekeverni a társadalmi szempontokat?
Hát a 11-es ház Vízöntő
Akkor oké. Mert erős bennem ez a jegy de a Bak az nem. Mégis azt mondják rám hogy Bakos vagyok
Amit kiírtam azokra van késztetés azonban azt érzem hogy ezeknek nem tudok megfelelni és nem tudok beilleszkedni a társadalomba
Állandóan azt lesem mit és hogy kéne változtatni hogy az tökéletes legyen társadalmilag is.
Már ott tartok hogy feladtam mert sose fogok tudni beilleszkedni. Egyszerűen semmit se tudok felmutatni és letenni az asztalra se.
Teljesen független az anyagiaktól nyilván az is kell hogy fel tudjak mutatni vmit. De közel sem az anyagi biztonság miatt mert az nagyon kevés. Attól hogy az van még nem biztos hogy társadalmilag kiveszed a részed és fel tudsz vmit mutatni. Nekem pedig ez lenne a lényeg.
Bármit csinálok nem jön össze és nagyon bele untam már. Semmi köze ennek a ranglétrához és nem kell felső pozícióban se lenni nem ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!