Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntő nők hajlamosabbak a...

A vízöntő nők hajlamosabbak a megcsalásra?

Figyelt kérdés
És nagy a libidójuk?
jún. 7. 21:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Vízöntő a feleségem, és jól megvagyunk.
szept. 7. 17:52
 22/30 anonim válasza:

Vízöntő vagyok és kizárt a szex alapú kapcsolat. Lelkitárs kell, akivel kölcsönös a tisztelet. Volt, akivel nem voltam biztos benne, hogy okés és a saját részemről, így inkább friendzoneba raktam, minthogy kapcsolat legyen és megsérüljön.

A vízöntők elég őszinték. Ha nem azok, akkor bizony nálad van a baj. Valószínűleg a vagdalkozó is orrba-szájba csalta a párját és a vízöntő képes dacos lenni és visszavágni.(Nem mind!)

szept. 15. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:

Igazat írtál 30- as.

Ezek az emberek különben azért állítják a vízöntőkről, hogy megcsalók, mert a vízöntő ősziteségét, igazmondását nem bírják.

Ez sok férfinak nem jön be, mert ők alapjáraton a teremtés koronái:)

Plusz a megleckéztetés, visszavágás is, hiába jogos, ha a vízöntő nő csinálja, jaj, nagyon basszantó. 😁

szept. 15. 11:49
 24/30 anonim válasza:

Kedves 32-es nem tudom miért játszod a sértődött kisfiút. Ha nem megy a csajozás, az nem a vízöntők sara.

Nem vagy vízöntő, még is itt cáfolod, hogy mi, vízöntők őszinték lennénk. Először is nem vagy az, honnan tudod? Másodszor is attól, mert vízöntők vagyunk, nem vagyunk egyformák. Sok múlik a nevelésünkön és ha már asztrológia az aszcendensen is.

Én pl. abszolút nem vagyok tipikus vízöntő olyan téren, hogy kifejezetten rühellek szerepelni és középpontban lenni, illetve mivel majdnem bak vagyok, elég konzervatív is vagyok mellé. De te itt győzködsz, hogy tuti csalfa ringyó vagyok, mert vízöntőnek születtem.

Akinek itt segítségre van szüksége, mert megkeseredett, az te vagy.

szept. 15. 14:34
 25/30 anonim válasza:

33-as vagyok, kedves 32-es. Komplett baromság az egész.

1. Tény, hogy szeretünk reformálni, de inkább az észszerűség miatt, sem mert nem akarunk valamit elfogadni. Ha működik és nincs jobb, nem fogunk pattogni. Van olyan dolog, amit én használok, a kollégák nem. Ha újonc van mellettem, elmondom, hogy ezt csak én használom így, ők nyugodtan használhatják a másik felületet. Nekem így könnyebb, nem kell utánozni. (És használható felület, különben nem lenne ott.)

Projekteket meg sose rúgok fel. Zöld elvek mentén kevesebbet nyomtatok.

2. Biciklim sincsen. Kerülöm a kp-t, ahol lehet, kártyával fizetek. Nem szeretek sok pénzt magamnál tartani. Mivel pontosan kell kezdeni a munkaidőt, benn szoktam lenni. De általánosítsunk.

3. Attól, hogy mert nem mutatjuk ki az érzéseinket, nagyon is vannak érzéseink. A legjobb barátnőm tudja, hogy mikor van szükségem lelki támaszra, mert a nagyszüleim halálának évfordulójakor érzelmileg mindig megrogyok, feszültebb vagyok. Nem mondjuk ki 5 percenként, hogy "szeretlek"? Valóban. Máshogy is ki tudjuk mutatni, anélkül, hogy papagájok lennénk. Attól, hogy nem szeretjük, hogy korlátoznak, nem jelenti azt, hogy hűtlen az ember. A másiknak is megengedem, hogy legyen hobbija, szabad estéje. A szabad este pedig nem mással kufircolás, hanem pl. egy pasis este. A párkapcsolat nem egy rabság.

4. Hát hogyne. Mi mindig meghaltunk egyedül, mert emellett nagy szabadságvágyunk van és nem élünk senkivel.

5.Attól, mert én nem sminkelek - ahogy a mérleg testvérem sem, mert ez inkább családi szokás - attól még nem leszek igénytelen. A zsákruhákat a mostani kamaszok imádják. Elvileg divatos is, bár nem nagyon érdekel a divat, azt hordom, ami tetszik és kényelmes. Kíváncsi lennék, az arany fülbevalón vajon mi idióta és színes. Az utolsó mondatot meg felejtsük is el.

Tehát összegezve: linkeltél valami eltúlzott hülyeséget és erre alapozol mindent. Gratulálok. Talán jobb is ha nem terhelsz az ostobaságoddal egyetlen vízöntőt sem.

szept. 15. 14:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Azért a harmonet eléggé a bulvárezotéria gyűjtője, nem szentírás. Ha érdekel az asztrológia, akkor tanuld ki rendesen, mert nem úgy van még az se, hogy 12 fiókba bele lehet rakni az embereket és akkor minden Vízöntő vagy minden Halak, Kos... stb. ugyanolyan. Nincsenek tiszta ilyen vagy olyan előre kitalálható, megjósolható, megismerhető személyiségek, csak egy-egy jegy jó vagy rossz oldala dominál az egyén egy-egy életterületén. Az emberek ennél sokkal bonyolultabbak, sok ellentmondást is tudnak hordozni, és természetesen nem ugyanolyanok kamaszként, mint felnőttkorban vagy öregen vagy egy trauma után... stb., vagy nem ugyanolyanok egy másik társsal vagy egy másik munkahelyen, hanem változnak.
szept. 15. 15:09
 27/30 anonim válasza:

35, 37 - mit szeretnél? Mondjam ki, hogy sz*r ember vagyok, mert te ismeretlenül a csillagjegyem alapján ezt mondod?

33-as vagyok és biztos, hogy nem raplizom itt évek óta, keversz egy másik kommentelővel. Benéztem kíváncsiságból, de rájöttem, hogy fölösleges, mert vannak ilyen eszementek, mint te, akik szerint önző vagyok, noha a munkám egyetlen jó részének azt tartom, hogy másokon segíthetek.

És mivel TE csalódtál a vízöntőkben, ezért ismeretlenül megmondod, hogy kapcsolatból kapcsolatba esem.

szept. 15. 15:38
 28/30 anonim válasza:

34-re ha már astorzol:

[link]

Pár idézet, ami nem téged igazol:

"Rendkívül szilárd az erkölcsisége, nagyon fontos számára a morál, gyakran foglalkoztatják elvont kérdések." - fontos az erkölcs, tuti csalfa!

"Az egyenességében, őszinteségében maradéktalanul meg lehet bízni – a Vízöntőnek nem kenyere a hazugság, a ferdítés… Az ígéretét mindig betartja." - éjjel, nappal hazudik

"A Vízöntő érdekeltségű emberek nem tudják elviselni maguk körül a butaságot, ez kikészíti őket. Ennél jobban már csak az emberi gonoszságtól, rosszindulattól szenvednek." - na ezért kezelünk téged nehezen mi vízöntők

szept. 15. 15:43
 29/30 anonim válasza:
én vizöntő nő vagyok és idáig igaz volt rám, hogy nem mutattam az érzéseim és szex terén se volam egy túl nagy étvágyú. aztán megismertem a párom...soha ennyit nem mondtam életemben, hogy "szeretlek" és iszonyatosan sok érzelmet és szeretetet adok, de igénylem is. a szexről ne is beszéljünk, mert olyan nőt csalogatott elő, hogy nem is tudtam, hogy létezik ilyen vágy :) szóval, van az az ember, akiért egy vizöntő is képes "megváltozni"...bár ez nem változás, ez ott volt legbelül, csak nem érdemelte meg még senki ezeket ezek szerint :D
okt. 14. 15:15
 30/30 anonim ***** válasza:

29

A vízöntők ilyenek. Nem érik be tizenkettő egy tucattal.

Van egy igényszintjük, ami alá nem mennek. De aki ezt megugorja, azokkal kezes bárányok. És nem úgy mint a legtöbb kapcsolatban, hazugan, hanem szívből, és őszintén.

okt. 14. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!