Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az országokat mi alapján...

Az országokat mi alapján sorolják be egy adott jegybe?

Figyelt kérdés

Van valahol lista arról, hogy mi alapján vannak besorolva (tehát nem olyat kérek, ahol felvannak sorolva az országok hogy melyik jegybe tartoznak, abból van egy tucat a neten, de sose találok hozzájuk magyarázatot).

Konkrétan az érdekelne, hogy az adott ország miért abba a jegybe tartozik és mi alapján lett besorolva. Esetleg az államalapítás napját nézik? Erről van lista, hogy melyik országhoz milyen radix tartozik?

#asztrológia #mundán
2024. máj. 22. 12:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mo csillagjegye a 2. VH alatt nyilas volt.
2024. máj. 30. 17:58
 32/33 D-Mano ***** válasza:

31,

rohadtul nem vagy vicces ezzel az ezerszer elsütött "poénnal", de még csak alapja sincs annak, amit írtál: a II. világháború 1939. szeptember 1-ben kezdődött és 1945. szeptember 2-án ért véget, ezzel szemben a Nyilaskeresztes párt csak 1944. október 16. – 1945. március 28. közt volt kormányon. És addig Horthy mindent meg is tett az ő hatalomrakerülésük és politikájuk ellen, amíg nem jött a német megszállás, és Horthy el nem veszítette a tényleges hatalmát...

2024. máj. 30. 18:16
 33/33 A kérdező kommentje:

D Manó, köszönöm, hogy reagáltál.

Elmondok pár dolgot.

Először is nekem ez a Nyilas-Vízöntő az számomra nehezebb mivel ez a két domináns jegyem, így nehezebb elkülöníteni magamban, és egyre inkább zavarodtam bele, ahányszor olvastam a sok hülyeséget, főleg a Vízöntő jegyéről (mert azért valljuk be sok hülyeséget írnak róla és azt is hogy tényleg belemegy egy-két Nyilas dolog is a leírásba).

A Nyilas hajlamos tényleg csak hit alapon létezni, kapaszkódokat keresni és átmehet már egy toxic pozitív irányba is, ahol saját magát csapja már be. Ezt hirdeti az USA (minden ilyen hülyeség, hogy valósítsd meg önmagad, bármi és bárki lehetsz, vonzás törvénye, csak hinni kell és jön a csoda és társai onnan jön, ott már a 60-as években elkezdődött, ide később ért)

Viszont USA-ban hétköznapi emberek szintjén és az ő mentalitásuk politikát leszámítva, illetve a hétköznapokban inkább valóban Ikrek mentalitású. Ott ugye nagyon fontos a felületes small talk, udvariassági kommunikáció tehát kb illik megállni és beszélgetni (csak felületes dolgokról), illetve másokra mosolyogni, őszintétlennek lenni az udvariasság kedvéért. Fiatalos bulik meg ilyenek, ezek inkább Ikrek analógiák, főleg a small talk meg a felületesség.

Sőt már egyre több helyen látom hogy az Ikrek-Nyilas tengelyt úgy jellemzik, hogy abból az Ikrek az ilyen komolytalanabb, mindent elviccelő, mémelő, ezek a Nyilasnak üres fecsegések, tehát a Nyilas nem szereti az üres fecsegést, a semmit mondó üres információkat, amik az Ikreknek lételemük. A Nyilas az már egy amolyan magasabb szellemi szint, így nincs igénye a semmitmondó felületességre és a fecsegésre. A lényeget mondja, amit a hétköznapi ember nem ért (ez lenne az Ikrek, a hétköznapiság). Míg az Ikrek nem mondja a lényeget, hanem körbeírja és rizsázik, következtetés nincs, csak locsogás, ha következtetni akar, ott már a Nyilastól kell tanulnia. Míg a Nyilasnak meg kell tanulnia elmagyarázni részeire bontani a következtetést, hétköznapi nyelvre lefordítani (ehhez Ikrek kell). Így egészülnek ki a szemközti jegyek.

A mosolygás leginkább a levegő jegyekre jellemző.

A Vízöntő nem éri be a hittel, alá kell támasztani - érvekkel, illetve meg kell bizonyosodnia róla, hogy működik-e, mert csak akkor fogadja el, máskülönben nem. Így átfordulhat negatívvá főleg egy Nyilas szemében, mivel figyelembe veszi a szart is, tehát úgy a dolgokat, ahogy vannak, szembe néz a rideg valósággal. Egyébként itt is érezhető a Jupiter-Szaturnusz ellentét. A Vízöntő a megoldásokat keresi, a Nyilas kapaszkodókat, hajlamosabb arra hogy jól becsapja magát.

Magamról annyi, hogy régebben én is becsaptam magam (de akkor a depresszió is elkerült), aztán mikor elkezdtem élni a Vízöntőt, amikor az bekapcsolt, jöttek a valóságok, amikkel szembe kellett nézni, hpgy igen, ez így van, ha tetszik ha nem, elfogultságnak vége. Mindenféle nézőpontot ki kellett próbálni stb, sorolhatnám. Így már én is csak úgy fogadok el dolgokat, ha arról megbizonyosodtam, és látom h működik.

Ahogy az asztrológiát kezelem, az is Vízöntős, nem elégszem meg az üres nagyot mondásokkal és a csodavárással, számomra ezek semmit mondók, mert csak nagyot mondás, aztán sehol semmi, a valóság más.

Röviden csak annyi hogy megkérdőjeleztem több dolgot, mivel láttam hogy hülyeség és sokan túlbonyolítják, így elkezdtem szelektál, elég érdekes elméletek születtek, a többség nem értette és lehurrogta, számukra bizarr volt. De sok esetben máskor is voltak ilyenek, és különösen jellemző az is, hogy a meglátásaimra tőlem függetlenül rájönnek emberek jóval később, amikor már aktuálissá válik vagy beérik így a többi embernek is, tehát azt kell mondjam ilyenkor, hogy igazam volt én sokkal előbb megláttam azt az adott dolgot. De hát olyankor hülyének nézik az embert, mert ők nem tudják. Ez van az asztrológiában is egyrészt, másrészt elég érdekes elméleteim vannak, most nem boncolgatom, ha ezeket leírnám vhová nagyon sokan a fejüket csapkodnák.

De voltak visszajelzéseim is. Csak így neten írtam rövid elemzést embereknek és többen is visszajelezték, hogy eddig én írtam le őket a legpontosabban (úgy hogy nem ismertem őket, a kommentszekcióból szedtem fel őket). Hát erre van egy módszerem, úgy látszik bevált. Passzívan csinálom, nem keresek, hanem ha úgy alakul. De egyre ritkábban kommentelek ilyen csoportokba is, de a napokban ismét akadt valaki.

Ha leírom, leírom ezeket a módszereket. Jóslásokat nem csinálom, mert szerintem pont ott mondanak nagyokat, a fele be se jön, xd

2024. máj. 30. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!