Bika férfiról mi a véleményetek? Milyen amikor udvarol, milyen egy kapcsolatban?
A barátom bika,2 éve vagyunk együtt (én skorpió vagyok). Lassan jöttünk össze, együtt dolgoztunk, mindig szemezett, beszélgettünk, néha "véletlenül" megérintette a kezem, de semmi tolakodás, célzás. Fél év után elhívtam egy kávéra, 3. randi után jöttünk össze. Nagyon erős köztünk a kémia, senki mással nem volt ilyen jó a szex, ösztönösen tudta/tudja a kezdetektől,hogyan jó nekem. Ha megsimogatja a kezem, már azzal beindít.
Nem túl beszédes alkat, de meg lehet vele beszélni a dolgokat. Néha kicsit makacs, de az érvekre hallgat. Szereti a társaságot,ott sem tolakodó, nem központi emberke, de elvan, elbeszélget. Jókat eszünk,szereti ha főzök, nem túl válogatós. Szoktunk kirándulni, ilyenkor nem lusta, de csak azért, hogy sportoljon, nem mozog, neki ahhoz kell egy szép hely, egy tó, egy finom ebéd motivációja, hogy mondjuk túrázzunk. Nem veszedekős, nagyon nyugodt, inkább néha automatikusan azt gondolja, ami neki jó, az nekem is (unalmas 10 órás összejövetel a családjával). Ilyenkor mondanom kell neki,hogy én màst akarok.
Féltékeny típus, van 2 hasonló korú másik bika srác a munkában, ha ők ott vannak, egy percre nem hagy egyedül (pedig nekem nem eseteim). Ilyenkor mindig látványosan megcsókol, megölel. Velem mondjuk nem vitatkozik ezért, de nem is járok külön utakon, a legtöbb haverunk,ismerősünk közös. Másik bika ismerős hasonló, nyugodt,jókedvű ,barátkozós,nem tolakodó, de ha egyszer felidegesítik, összetör valamit (asztalt,széket). Ebben a barátom is ilyen, inkább morog,a földhöz vág valamit, másnak nem megy neki. Szereti a romantikus dolgokat, a szép hangulatlámpákat, szex játékokat, hosszú szeretkezést, nem durva (ennek örülök,mert hatalmas méretei vannak). Összességében az eddigi pasijaim között messze a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!