Mi a véleményetek ilyen férfiról?
Na ugye jól sejtettem én.
A kérdésed helyesen így szólna: Mi a véleményetek az ilyen nőről, aki a párja tudta nélkül teherbe esik, majd még neki áll feljebb, mikor a másik ennek nem örül?
Tudod, én a párod helyében otthagytalak volna szó nélkül, csinálj amit akarsz. Ha annyi tisztelet és őszinteség nincs benned a másik iránt, hogy megkérdezd, Béla akarsz-e tőlem gyereket, akkor meg is érdemled a mostani helyzetedet. Csak a párodat sajnálom.
Szerettél volna tőle gyereket, lehet, hogy még nem most. Nem direkt nem vetted be a gyógyszert, emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
A párod nem tudja átérezni, hogy mit jelent ez neked. Vagy gondolom nem volt még felkészülve a felelősségre és nem tud még vele szembe nézi, meg az egésszel, a megszakított terhességgel, ezért mondja azt, hogy ez nem is volt. Pedig az volt.
Engem is nagyon bántana.
Kitartást neked.
Meg se lepődőm, 20 évesen 2. gyerek lett volna. Van egy olyan érzésem, hogy az elsőnek sem a mostani 21 éves párod az apja.
amúgy meg ezért kellene óvszert is húzni, és nem csak az ilyen (felelőtlen) nőre bízni a védekezést.
Ha épeszű a párod, akkor most biztos megtanulta a leckét!
Amúgy most mi a kérdés?
A, nem akart gyereket, de te mégis terhes lettél, a tudta nélkül?
B, nem ápolja a lelkedet, mert terhes lettél a tudta nélkül és el kellett vetetni?
C, nem sajnálja téged, mert abortuszod volt?
Ebben a történetben csak a párodat sajnálom, téged egyáltalán nem!
Ad 2, azért mert 1 bogyót véletlenül elfelejtesz bevenni, még nem esel rögtön teherbe, ugyanis a fogamzásgátlónak minimum 1 de inkább 2 HÓNAP kell (gyógyszerfüggő) mire kiürül a szervezetedből és újra fogamzóképes leszel! Szóval ez a "jaj, kimaradt 1 bogyó" nem hihető sztori.
Utolsó halkan jegyzem meg hogy van aki gyógyszer mellett lesz terhes. Megesik és az is hogyha kimarad egy. Mint a kérdésből kiderül ez az első bab lett volna éljen a szövegértés. És igen az abortusz nem egyszerű egy nőnek és habár én se tekintem gyereknek az ilyen fiatal magzatokat úgy gondolom ha látom a másikon hogy megviselte nem viselkedek közömbösen.
Kérdező a párod nem tudja át érezni a dolgot de tény hogy rosszul reagálta le a helyzetet. Úgy gondolom az abortuszos kapcsolatok többnyire eleve szakítással végződnek. Ha te gyereknek látod a magzatot érthető hogy megviselt. Elfelejteni nem fogod de túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!