Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Placidus hazrendszer vagy...

Placidus hazrendszer vagy egyenlo hazrendszer?

Figyelt kérdés
Melyik a pontosabb?

ápr. 2. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Krisztinek hívják az Artemisz tanárját, és nem Melindának :D

Gondoltam szólok

De amúgy igaz amit írt Bálvány. Ott a placidus van és kész, nem fogja érdekeli te melyiket akarod. A tananyagban lesz szó az egyenlőről is de sokat nem foglalkozik vele.

Sőt én az artemiszben tanultam de első modul után otthagytam őket. Én is így voltam vele, hgy most melyik házrendszer a jó. És úgy véltem hogy az egyenlő.

Megtörtént példa: a Jupiterem a 8-asba esik placidusba és az egyenlőbe meg 9-esbe, ezzel jobban azonosultam, ezt közöltem is vele (egyébként a placidusban is a ház végén van, de még orbiszon belül, ők 3 fokos orbiszt használnak, főtengelyeknél meg 5 fokost, nagyon kicsi kellett ahhoz, hogy elérje az orbiszt és úgy már 9-es lenne - vagyis az ő pontosítása szerint).

Akkor mondta, hogy nála a placidusban 8-asban van így ő ezt nézi, és akkor sorolta a 8-as házas jelentéseket hogy akkor tuti így van és ezt meg azt kéne tenni, de kikötötte ez csak tanács. Hát kb nem tudtam elmondani mi a helyzet, persze elmondgattam de meg se hallotta. Végig csak a 8-as házas traumákat erőltette, és az érve az volt, hogy hát az el van fojtva ott a fenébe, ezért nem tudod, ezt át kell dolgozni. Egyszerűen röhej.

De egyébként is erre vannak ráállva, ha épp nincs traumád (egyébként van, mindenkinek van, csak a víz jegyek jobban és többet foglalkoznak vele, a többiek meg felülemelkednek rajta, vagy épp nem ez érdekli őket, és lehet jól meg is vannak vele, vagy már tudatosították, de már átbillentek rajta, változtattak ahol kell, és nem ragadnak bele a mocsárba - én ezt tettem, de konkrétan rám erőltette, hogy maradjak tovább a mocsárban mert ott a heélyem, persze nem így modnta)

Az orbisz is olyan hogy ha 3 fok akkor 3 fok. És olyan feladatok is vannak ahol minden kis apró részletet figyelembe kell venni. A teszt meg az interneten van, így minden kis apró hiba számít, erre készülj, ha oda mész.

ápr. 3. 15:57
 12/14 A kérdező kommentje:
A legnagyobb bajom, hogy a neten se nagyon talalok ertelmes magyarazatokat peldaul a hazrendszerek kapcsan, ahany oldal annyifele allaspont. Ablakon pedig nem dobok ki penzt ,ha ez igy megy , hogy ez van es kesz (gondolok itt a tanfolyamra). Kulfoldi oldalakon tobb tartalom van egyebkent szinte mindenrol, gondoltam azert alapnak nem art egy suli, de hat ha meg a kulonbozo hazrendszerek ismertetese sem tananyag, akkor inkabb hagyom is. Csak hat ugye netre mar barki irhat barmit. Ki tudja melyik cikkben mi f*szsag vagy mi egyaltalan a forras.
ápr. 3. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez esetben nem ajánlom a tanfolyamokat

Én is megjártam vele

Neked csöndben kell lenni és elfogadni. Hisz hierarchia van nagyon erősen az asztrológia körökben

ápr. 3. 16:31
 14/14 Bálvány ***** válasza:

A házrendszerek 50-70%-ban átfedésben vannak egymással. Egy-két határra eső bolygó lehet kérdéses. Ki mondja, hogy egy-egy képletterület a tranzit függvényében két ház analógiáit nem képviselheti? Két életterület

nem lehet átfedésben? Ez sokkal inkább olyan mint a meterológia. Van egy X légköri viszonyokkal érintett országrész aminek

a határai képlékenyek. Ha szigorúbb matematikai modellt nézünk, akkor láthatjuk hol lesz ennek BIZTOS hatása.

A peremterületeken viszont ettől függetlenül még mindig LEHET. pl. Budapesten esni fog, Érden és Gödöllőn pedig talán.

Ennyi, így kell felfogni.

ápr. 3. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!