Placidus hazrendszer vagy egyenlo hazrendszer?
Sajnos meg eleg amator vagyok. Tobb kepletet megneztem valtva mindkettoben, es a hataron levok az egyik rendszernel mar masik hazba esnek, ez azert nem mindegy. Ezert szerettem
volna tudni, mielott komolyabban nekiallok melyik hazrendszerre kellene “beallni”.Ott a placidust hasznaljak. Most szeretnek beiratkozni az Artemiszbe, de ne gondoltam elotte megkerdezem..
Balvany, sajnos pont ez a bajom. En eddig mindent placidusban neztem, de elegge kiakaszto hogy ahany program annyiban teljesen mashova esnek a hataron levo dolgok sokszor. Pont ezt hianyolnam az iskolakbol , hogy meg lehessen vitatni hogy mi miert jo es esetleg miert nem
helytallo, nem azt hogy ez van es pont.
Na ezen senki nem fog vitatkozni veled. pl. megnézheted a Jelzőfény érvelését az 'egész jegyes' mellett. Lezárja azzal, hogy Ő így tanulta-tapasztalja és kész. Másoknál nagyon hasonló a kiállás a Placidus mellett.
Születési képletnél, vak elemzésnél lehet ilyet-olyat belemagyarázni. Konkrét életeseményeknél tranzit bolygókat figyelve jön el az igazság. 10-20 életeseményt megvizsgálsz egy nagyon közeli családtagnál akkor már nem lesz kétely hol húzódnak a ház határok.
Egyik házrendszer itt csal, a másik ott. pl. a Skandinávoknál a Placidus egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!