Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Czompo Csabarol es az oldalaro...

Czompo Csabarol es az oldalarol ahol a szuletesi abrahoz is van online kalkulator es napi elorejelzes velemeny? (aranycsillag.net)

Figyelt kérdés

febr. 27. 21:17
1 2
 11/15 Bálvány ***** válasza:

Amit egy weboldalon látsz szöveges horoszkóp kiértékelésként az

igaznak hiszed? Az asztrológia nem arról szól, hogy NAGYON MÉLYEN vakon elemezz minden vadidegennek. Ez nem vásári mutatvány, csak a tudatlanoknak. A ház területek minden házrendszerben 60-70%-ban pontosak. A maradékon megy a vita. Nincs 100%-ban pontos házrendszer. Talán mert a leírt szisztémát nem ember alkotta és mi csak közelítjük megértésben.

A fő tengelyek mindenkinek konkrétak, de a többi nincs kicövekelve.

A születési képlet egy ígéret, aminek megvalósulását a direkciók és a tranzitok mutatják az életben. Ha a saját, vagy közvetlen családtagod prognosztikáját időnként figyeled , látod hogy milyen életesemények milyen

bolygókhoz kötődnek. Ha bizonytalan vagy melyik bolygó melyik házhoz (életterülethez) tartozik ez majd helyreteszi.

Gondolom egyszerűbb magyarázatot szerettél volna.

febr. 28. 10:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Bálvány, nem igy pont hogy kicsit legalabb ertelmesebbnek hangzik, nem az hogy vaktaban mindenki kitalalgat valamit aztan mondogat vele ezt-azt a sajat elmelete szerint. Nem a szoveges elemzesere voltam kivancsi hanem gondoltam en magam osszeollozom melyik allas mit jelent a keplet alapjan szemelyiseg szinten. Viszont meg mindig zavaro hogy ameddig nekem mondjuk az aranycsillag keplet pontos szuletesi idovel a 3as hazba teszi a napot, akkor mondjuk lehet a masikban mar a 4ben van igy teljesen mas jelentest adva az egesznek. (a hazak es bolygok jelenteseinek mar utana olvastam) Igy en mondjuk akkor tok maskepp raknam ossze magamnak a jelentestartamok menten. Igy az egyik asztrologus is a kommunikacioval masik pedig a csaladdal fogja osszekotni a csuszas vegett attol fuggoen hogy epp melyik rendszert hasznalja?
febr. 28. 12:04
 13/15 Bálvány ***** válasza:

Igen, lehetnek ilyen félremagyarázások. De ha hivatalos asztrológushoz mész, az képlet pontosítással kezd. Függetlenül attól, hogy van-e pontosnak hitt születési időd. Ez azt jelenti, hogy életeseményeidet összeveti a direkciókkal stb. Így az ilyen házhatárra került bolygók értelmezésben a helyükre kerülnek. Ha a múlt a helyén van a képletelemekkel együtt, akkor lehet a jövőbe nézni.

Tudom, hogy ezt otthon nulláról indulva nehéz megugrani. Évek folyamatos tanulása kell ahhoz, hogy ebbe beleláss.

Nézz meg mindent nyugodtan, aranycsillag, astro-seek, Kalo videók stb. Ha kitartó vagy sok időt tolsz bele összeáll az egész.

Sokkal többet fog mutatni, mint most hinnéd.

Indulásnak foglalkozhatsz egész jegyes elemzéssel. Sokkal könnyebb úgy a kiértékelés. De sose feledd, hogy az csalóka.

A világ asztrológusai nagy többségben Placidust használnak. Bár ott jóval több a kérdés.

febr. 28. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak szólok hogy ahány asztrológus annyiféle pontosítás jöhet ki tehát eltérő időpontokba tehetnek (tapasztalat)
febr. 28. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
egyébként északon az egyenlő házrendszert használják mert ott a placidus szétcsúszik, így nincs más választásuk
febr. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!