Skorpió horoszkópú nőkkel milyen tapasztalataitok vannak párkapcsolat terén?
Skorpió nő vagyok.
Én szenvedélyes vagyok,lobbanékony, kissé öntudatos, rendkívül érzelemorientált. Utóbbi alatt azt értem, hogy szó szerint mindig a szívem diktál.
Párkapcsolatban mindig hűséges voltam, de hogy őszinte legyek és ne csak a jót írjam: sose volt részem kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban. Jobbára mind, egytől-egyig rapszódikus volt, tele izgalmakkal, sokszor szenvedéssel, és nemcsak a volt párom tehetett erről...
Nagyon nehéz természetű lány vagyok, de hatalmas igazságérzettel rendelkezem, s néha túl szókimondó is vagyok.
Hajlamos vagyok betegesen ragaszkodni, de ha megbántanak, elárulnak, azt sose tudom igazán elfelejteni, és ha átlépnek egy határt, akkor hajlamos vagyok megtorolni a sérelmeimet.
Nagyon nehezen esem szerelembe, de akibe beleszeretek, eszméletlenül nehezen engedem el....
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!