Egy skorpió és egy oroszlán párkapcsolatban milyen?
Elpofáztam drága utolsó autista válaszoló hogy nem számít.Max neked kell pszichológus,és
jó modort is tanulhatnál mellé.Húzz innen ha csak erre vagy képes
A legjobb barátnőm,mindenünk egy.Mindent tudunk egymásról,és csak egymásra számíthatunk jóideje.Mintha a testvérem lenne,de közbe több is.Nincs olyan hogy alárendelt😅nem tudom ezeket honnan szeded
Drága kérdező, ideje jó modort tanulni, a válaszoló csupán leírta, hogy ez nem nagyon befolyásolja a kapcsolatot. Te voltál az, aki nem szép jelzővel illette.
Csak ugyanazt tudom mondani, nem fog a horoszkóp befolyásolni semmit. Esetleg ha leírnád, hogy milyen a személyiségük, talán tudnánk válaszolni rendesen.
Továbbiakban szép napot kívánok:)
Kedves Kérdező,
Ez a stílus mindent elárult rólad :)
Volt egy oroszlán lány barátom és hű. Sokszor direkt próbált kiborítani és párszor sikerült is, aminek sértődés lett a vége főleg az ő részéről.
Az biztos, hogy nagyon dinamikus duó, mert ugyan a skorpió víz jegy, rohadt szenvedélyesek vagyunk, így a tűz jegyű oroszlánhoz tökéletes partner in crime. :)
Viszont ez az a szenvedély és tüzesség, ami a negatívat is hozza a kapcsolatban, a sok esetleges súrlódás és félreértés és forrófejűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!