A Skorpió a Halakhoz vagy a Szűzekhez passzol jobban a szerelemben, párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Szűz
Halak
11 szavazat
2/9 anonim válasza:
Semmi jelentősége nincs a csillagjegyeknek. Ilyen butaságban kár hinni.
3/9 anonim válasza:
A szűztől menekülj akármi is vagy!
5/9 anonim válasza:
#4 Mindent agyonkrotizálnak, semmi se jó nekik eléggé. Mindig több kell tökéletesebb kell...
6/9 anonim válasza:
Halakat jobban le tudja uralni pszichésen, mégis tizokzatosmak fogja tartani a bizonytalanságát.
7/9 GabriellaSP válasza:
5/6 rólam ugynanezeket el lehet mondani, pedig en vagyok a skorpio. férjem szüz jegyü, csak magával szemben kritikus
8/9 anonim válasza:
Igen, a szűz kritikus mindenkivel, magával szemben is, ezt nem tartom problémának. Mindenki véleményt meg lehet hallgatni, elfogadni nem kötelező, de szerintem gyakran beletalál.
9/9 anonim válasza:
= mindenki véleményét, vagy minden véleményt / bocsi, elírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!