Van vajon alapja annak, hogy melyik horoszkópnak melyik a párja?
Én ikrek vagyok a férjem vízöntő. Nem tudatos volt de már 23 éve nagyon szeretjük egymást. Jól kijövünk.
Én se nagyon hiszek a horoszkópokban de valami alapja azért csak van.
Mi is Halak Vízöntő vagyunk :) De tudtommal ez nem ilyen egyszerű, hogy csak a Nap jegyét kell nézni.
Pl. A 7-es házad jegye, hogy mit vársz a társadtól, ki a te tükörképed. Ha neki ott vannak bolygói vagy Aszcendens, MC, az is jó lehet.
Vagy nők képletében a Mars, férfiak képletében a Vénusz mutatja a nőideált. Tipikus, ha a másik aszcendense, és az ahhoz közeli bolygók (fizikai külső, külvilág felé mutatott kép) találkozik azzal, akkor beindul a vágy. De az 5-ös ház (életöröm, szexualitás) és a 8-as (tabuk, titkos vágyak) is a témához tartozik.
Aztán a Hold az, ami megmutatja az ösztönös érzelmeket, kötődési mintát (illetve az anyát - férfiaknál ez is lehet szempont családalapításra kit tartanak jónak, nőknél pedig a Nap az apa képét jelzi). Lehetsz elolvadva a másiktól szexuálisan, ha az folyton másképp reagál, mint ami a te családi mintád és félrecsúsztok, viszont ha a közös vagy jó fényszögekben álló Hold miatt kvázi jó barátok is vagytok, az már egy erősebb kapocs, akkor úgy könnyen, "magától" megy. És persze a Merkúr is ide tartozik, mint a kommunikáció. A házasságot a Jupiter (törvényesség, nyilvánosság), a felelősségvállalást, hosszú kötődést a Szaturnusz jó szögei jelezhetik. Az ilyesmiket ún. szinasztriával, két pontos képlet összevetésével lehet kielemezgetni.
Összességében nincs egy tökéletesen harmonikus választás, hanem több elég jó is lehet, akitől tanulhatsz, jól érezheted magad vele. De ha hiszel ebben, akkor hiszel ugye olyasmikben, mint karma meg újjászületés... szóval valahogy azt kapod úgyis, amiből választanod kell, nem egy matekpélda alapján neked kell okosabbnak lenni az univerzumnál. Ez csak egy önismereti vagy párterápiás mankó tud lenni, hogy na ezzel vagy azzal miben vagytok jók és miben lehet nehezebb, amire érdemes figyelni, hogy fejlődni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!