Tényleg ikrek, szűz, mérleg és skorpió ez a 4 csillagjegy, amelyik leginkább hajlik a gonoszságra? Legalább is az ikrek és a szűz ezt a 2 jegyet elég idegrendszer kell kibírni.
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 21:41
41/45 anonim válasza:
Nekem az ikrek csillagjegy nagyon szimpatikus, sosem volt bajom vele, jól kijövünk.
Én szűz vagyok, hajlamos vagyok kritizálni, de sosem mondom ki, mert még régebben észre vettem, hogy elkeztem kritizálni, 2-3 éve, de azóta már magamban se nagyon kritizálok.
42/45 anonim válasza:
Én dupla skoripó vagyok (nap + aszc), szűz hold + mars, mérleg vénusz és még sok mérleg, szűz bolygó mellé. Húgom Ikrek, oroszlán holddal és jól kijövünk. Lehet akkor azért mert gonoszak vagyunk mindketten így már kiderült! :DDD Viccet félretéve minden csillagjegy típusból vannak gonoszak és nem gonoszak is. Ha ilyen egyszerű lenne a világ, hogy csak x-y gonosz kevesebben ugranánk fejest a sz@rosvödörbe.
43/45 A kérdező kommentje:
Igen igaz a mondás nincs olyan, hogy melyik csillagjegy hajlik a gonoszságra, hisz a gonoszság és jóság nem jegy tulajdonság, hanem inkább emberi.
2024. máj. 24. 21:15
44/45 anonim válasza:
Az asztrológia nem így működik. Ha érdekel, olvass utána, tanulj, ne ilyen instant receptek alapján akarj megítélni másokat.
45/45 anonim válasza:
A kegrohadékabb emberek az életemben halak jegyben születettek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!