Ez képlet mutathat idegrendszeri problémákat?
Hmmm...
Ikrek aszcendenssel egy közlékenyebb, kommunikatív, kapcsolatépítő személyre gondolhatunk, de nagyon fontos
hogy is áll a születési uralkodó Merkúr mely a gondolkodásért, mozgásért felel.
Merkúr a 12. házban áll a Kosban.
A Kos Nap és Merkúr miatt egy dinamikus, agresszív kommunikációt várok tőle, meggondolatlanságot gyors elhamarkodott reakciót.
A 12. ház (életterület) jelezhet egy magábaforduló, zárkózott, introvertált figurát.
A Nap nagyon közel van a Merkúrhoz felperzseli, megégeti. Combusta állapotban korlátozottan, gyengén képes megnyilvánulni!
A horoszkóp 3. háza mutat tanulási, közlekedési képességeket.
Az itt Rákban álló Szaturnusz semmi jóra nem utal. A szülöttnek tanulási nehézségei lehetnek és balesetveszélyes közlekedési helyzetekbe bonyolódik.
Hogy valakinek "idegrendszeri problémái" vannak az egy igen szubjektív ítélet, de szerintem alanyunk egyértelműen nem a legélesebb kés a fiókban.
Egészségügyi problémával az orvoshoz kell fordulni, nem a gyakorikérdésekre.
Egészségedre nem kellene játszani, ha nem vagy jól akkor orvosnál a helyed.
Tudom hogy nem ez volt a kérdés, viszont amikor orvosi problémákról van szó azt nem ezotéria kategóriába írod ki.
Legyél olyan szíves kösd nekem össze logikailag a két témát és esküszöm bocsánatot kérek.
6-os Uranusszal? Siman......
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!