Tényleg ikrek, szűz, mérleg és skorpió ez a 4 csillagjegy, amelyik leginkább hajlik a gonoszságra? Legalább is az ikrek és a szűz ezt a 2 jegyet elég idegrendszer kell kibírni.
rengeteg iker csillagjegyűt ismertem. egy sem volt gonosz vagy rossz indulatú. max szeretik kiszínezni a történeteiket, de közben vagy a végén el is mondják, hogy kiszínezték, de amúgyis érdekesen tudnak sztorizgatni.
skorpió vagyok, nem tartom magamat gonosznak stb. de mégis útálnak az emberek, de szerintem csak irigyek vagy csak rajtam vezetik le a saját gondjaikat. ezeket megszoktam velük beszélni normálisan. ha mégis ingerlékenyek, később enyhűlnek ha látják, hogy én továbbra is normális vagyok velük stb. nagyon kimerítő amúgy. de nem gyűlölök ezért senkit sem. emberek vagyunk és a konfliktusokon is túl kell esni és lépni.
nem tudok irigykedni, mert szeretek rajzolni és írni. Ezért mindenkit műakotásnak gondolok. Aki bunkó, ingerlékeny velem azzal is megbeszélem a dolgokat, bár azért fárasztó.
ha felidegesítenek, akkorgondolj abba bele,hogy a másiknak valójában úgysem veled van a gondja, hanem saját magával csak rajtad vezeti le, mintha boxzsák lennél. próbálj arra gondolni, hogy erős boxzsák vagy és nem fogsz ettől szétszakadni. pocsék érzés és nem is kell ezt hagyni. de a vissza ütéstő is bajod lehet.
Jó persze függ attól is kit hogy neveltek. Kinek milyen a családja és baráti társasága is.
De azért lényegében a horoszkóp is sok jelentőséggel bír.
A szűz valóban okos, értelmes és precíz, de negatívuma, nagyon veszekedős, bántó is tud lenni a kritizáció készsége, meg hajlik az önösérdekre is a szűz.
Ikrek kedves, értelmes, okos, ügyes, de eléggé dörzsölt és viszont az ikrek tényleg elég jó emberismerő.
#13 ikrek vagyok. Bár igaz lenne, amit írsz, akkor talán kicsit sikeresebb lennék az életben. XD
Én az általad leírt ikrek jegy szöges ellentéte vagyok. Kb a kedves meg talán egy kicsit az értelmes illik rám. Nem vagyok kifejezetten okos, ügyes főleg nem. Nem vagyok dörzsölt és borzalmas emberismerő vagyok.
Hitler bika volt, már bocs. De ha pár órával korábban születik tényleg kos lett volna.
Születési adatok: 1889 április 20. 18:30
Nap: 0°48' bika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!