Az asztrológia közeljövőbeli bizonyítása és felhasználása a mindennapokban?
Kérdés:
Egy születési horoszkóp és tranzitok azt mutatják, hogy a szülött hogyan viszonyul a világhoz. Ő hogyan éli meg a dolgokat. Mi ezt kívülről próbáljuk megfejteni és értelmezni.
Az asztrológia tömeges statisztikai bizonyítása így nehézkes. (Objektív bizonyítást próbálunk nyerni a szubjetív értékelésekből.) Ez így nem működik. (lásd. A pohár félig tele van, vagy félig üres?)
Tehát ahelyett, hogy mindenkinek bizonyítanánk, előbb egyenként a szülötteknek kell bizonyítani az asztrológia helyességét, a visszatérő életeseményeken keresztül. (És az azokból levont következtetésekből.)
Persze a legtöbb ember arra sem emlékszik, tegnap mit reggelizett. Megkérdeznék 20 férfit, mikor van a házassági évfordulója abból talán egy ha tudná. Hogyan várható így el, hogy tisztában legyenek a jelentőségteljes napok bolygó eseményeivel? És hogy mikor jönnek hasonló bolygóállások a jövőben?
Bizonyítás:
Már az új iphone is olyan naplószoftvert kapott (iphone journal app), ami összegyűjti a levelezésből, fotó gallériából a naphoz tartozó szöveges és képi , térképes eseményeket automatikusan és eltárolja!
pl. 11 év múlva is tudni fogod, hogy pontosan 23.11.04-én szenvedtél balesetet. Ez AI segítségével szóbeli utasítással
kereshető lesz a privát adatbázis! A dátumokhoz az aktuális bolygóállások hozzápárosítása kezdő programozóknak való feladat.
Így már nem kell várni, ömleni fog a sok bizonyíték a szülöttnek, amit már minden asztrológus tud, hogy az életesemények
és bolygóállások között kapcsolat van! A userek számára persze érdekesebb funkció lesz, hogy a múlt alapján a jövő előrevetíthető lesz!
A szoftver figyelmeztet, hogy a 28 évvel ezelőtti kritikus bolygóállásokhoz hasonló égi jelenség várható. Ha akkor balesetet szenvedtél, most mi jöhet?
A fantáziátokra bízom, hogy az Apple hogy adja majd el ezeket az információkat a bankoknak, biztosítóknak.
Mit gondoltok erről?
Az analógiád rossz. A fociról tudjuk, hogy létezik, játékosok léteznek, és a labda, amit rugdosnak, szintén létezik, ahogy a kapuk is léteznek. Ellenben, az asztrológia állításairól tudjuk, hogy valótlanok. Nem gondoljuk, hanem abszolút tényszerűen tudjuk. Oké, éppen te nem, de több értelemmel rendelkező emberek tudják, mert nem annyira hiszékenyek, mint te, és tanultak valós tudományokat, amik nagyon egyszerűen cáfolják a babonaságodat.
A magyar-francia foci EB döntőn a kapu, labda objektív dolgok. A meccs végeredménye azonban szubjektív.
A lelátón ülő statisztikus próbál objektív lenni és lejegyzeteli azt a tényt, hogy a "magyar játékosok lábáról a fizikai törvények szerint 2x pattant a labda a gólvonal mögé"....és ezzel le is van zárva a statisztika és tudományos értékelés.
De a szintén a lelátón ülő "Ultra" másként értékel. Totális eufóriában őrjöng és ünnepel!
"Magyarország Európa legjobbja!" "Szoboszlai a legnagyobb Király!" "Megb*szom az francia anyátokat!"
Betöri a kirakatokat, veri a francia szurkolókat.
Miért? Nem a véletlen és a fizika törvényszerűségeit láthatjuk? - kérdezi csodálkozik a statisztikus.
A fanatikus szurkoló teljesen másként látja és meséli!
Pedig erről beszél az asztrológia is. (Azt mutatja, hogy a focidöntő napján az "Ultra" szurkoló születési képletéhez nézve,
a Jupiter mondjuk visszatér, vagy a Nap rááll a szül. Jupiterre.)
Magyarán ezen a napon nagy boldogság éri, vagy a hite igazolást nyer.
Ezt a statisztika, meg a többi hagyományos módszerrel sosem bizonyítod be és figyeled meg!
De az "Ultra" szurkóló online (automatikusan vezetett) naptárjában kutató AI számára a fenti már bizonyítást nyerhet!!!
Ott összevezethető a "2:0" -> nagy győzelmi boldogság - > jupiter helyzete
Érted már a felvetésemet?
Hat en a harmadik Szaturnusz kvadratomnal is tul voltam, amikor kijott az elso iPhone. Elvoltam vele egy darabig, aztan lett egy 3GS, utana sokaig Android, aztan egy XS Max tavaly, de beleesett a tragyaba az ev elejen. Most egy Hulyevej Nova 3i, de azt is ketoldalu szalaggal ragasztgattam ossze.
Szoval az Apple nem sok mindenrol tudna infot gyujteni nalam. Ez annak jo, aki iPhone -nal a szajaban szuletik.
39F incel
Őszintén, ezen a ponton már nem tudom, hogy troll vagy-e, vagy sem. Vagy hogy melyik lenne a rosszabb. Szélhámosság, vagy ignorancia?
#14 Én csak tényeket mondtam, és érveltem. Sajnálom, ha itt leakadtál.
(Szerintem az asztrológiai ismereteid valahol a Blikk magazinos horoszkóp rovatnál tartanak. Ez alapján ítélsz. Jól tippeltem?) Ha nem vagy otthon ezen a területen, kár az ezoterika területén írogatnod.
"Szélhámosság, vagy ignorancia?"
Szelhamossag-e ha azt allitom, hogy az esemenyek nem veletlenszeruen tortennek, mert nem letezik olyan, hogy veletlenszeru? Ha irok egy olyan jatekprogramot, ami egy virtualis penzermet dob fel, es aszerint lesz fej vagy iras, hogy minden feldobaskor a pi elso 300 szamjegye paros-e vagy paratlan, az szelhamossag-e? Hiszen a kulso felhasznalonak veletlenszerunek tunik, de valojaban nem veletlenszeru, hanem kaotikus. Es ha tudod, hogy milyen algoritmus alapjan dolgozik a randomszam-generator, akkor mindig nyerni fogsz. Ahogy a kettosinga mozgasa is prediktalhato, ha tudod a meretet, tomeget, honnan lett elengedve stb.
Vagyis a kaotikus rendszerekben az esemenyek kimenetelet tekintve azok a faktorok informaciot tartalmaznak, amelyek ismertek. Es mivel az okori efemeridak tobb ezer ev utan is pontosak, ezekben jo adag informacio van.
39F incel
"Én csak tényeket mondtam, és érveltem."
Tényeket ugyan nem mondtál, az érvelésed pedig logikátlan.
"Ott összevezethető a "2:0" -> nagy győzelmi boldogság - > jupiter helyzete"
Az első kettő premisszából szimplán nem következik a konklúziód. Az érvelés nem így működik. Te előre feltételezed a konklúziót, és abból dolgozol vissza, nem pedig fordítva. Megerősítési elfogultság. Az áltudományok legerősebb fegyvere.
"AI számára a fenti már bizonyítást nyerhet!!!"
Igen, ez a megerősítési elfogultság. A valóságban ezt úgy hívják, hogy véletlen egybeesés.
"Szerintem az asztrológiai ismereteid valahol a Blikk magazinos horoszkóp rovatnál tartanak."
Sem Blikket, sem horoszkópot nem olvasok.
"Ez alapján ítélsz. Jól tippeltem?"
Nem. Az alapján ítélek, hogy van egy alap szintű tudományos ismeretem. Az több, mint elég ehhez.
"kár az ezoterika területén írogatnod"
Ó, dehogy kár.
"Te előre feltételezed a konklúziót, és abból dolgozol vissza, nem pedig fordítva. "
Nagyon jól látod. Talán mert több éve foglalkozom asztrológiával és nekem mobiltelefon és AI sem kell a bizonyításhoz.
Ha figyelmesen olvastad volna kérdésemet ott is egyértelműen leírom.
"Így már nem kell várni, ömleni fog a sok bizonyíték a szülöttnek, amit már minden asztrológus tud, hogy az életesemények és bolygóállások között kapcsolat van!"
Csak azt szeretném kihozni az egészből, hogy mobil és AI használatával a nagy tömegek számára is erőfeszítés nélkül nyilvánvaló legyen az amit most még csak egy szűkebb közösség tud.
"Nagyon jól látod."
Köszönöm a színvallást. Tehát legalább kiderült, hogy nem szélhámos vagy, hanem csak egy idióta, túl mélyen a saját seggébe.
Az alap kérdést sem sikerült elolvasnod. Idejöttél észt osztani egy olyan témában, amihez nem értesz. Mivel szakmai ismeret nem is volt, végül logikai buktatókat próbáltál keresni. Értő olvasás híján az sem jött össze.......marad hát a durvaság és káromkodás......
De legalább jól érezted magad. Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!