Kiben merült még fel, hogy a jegyeknél is működőképes, hogy ha a jegy végén van egy bolygó, az már a következőben hat?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég merült fel ez bennem, mivel két személy jelölőm is érintett benne, megvizsgáltam, és ha a következő jegyekbe tenném, akkor nálam minden a helyére kerülne.
Másoknál is megvizsgáltam és eddig úgy néz ki, működik.
Házaknál biztos, hogy működik, ezt mindenki elismeri. Akkor a jegyeknél miért van merev determináció? Ott is ugyanúgy lehet ez (esetleg keveredik a két jegy, de inkább már a következőben - így 25 fok után már mintha a következőben lenne).
2023. nov. 11. 09:38
12/12 anonim válasza:
Én a holdjeggyel voltam így, az első oldalon ahol kalkuláltam nem volt pontos és az Oroszlán jött ki. Egyébként Szűz a holdjegyem ami a leírás szerint kb csak félig igaz, de az Oroszlán holddal kiegészítve meg teljesen. Utólag néztem, hogy pár óra eltérés van a kettő között a születésem időpontjában, szóval az ilyen határvonalak szerintem sosem tiszták, mindegy, hogy jegyről vagy házról van-e szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!