Kiben merült még fel, hogy a jegyeknél is működőképes, hogy ha a jegy végén van egy bolygó, az már a következőben hat?
Nem olyan rég merült fel ez bennem, mivel két személy jelölőm is érintett benne, megvizsgáltam, és ha a következő jegyekbe tenném, akkor nálam minden a helyére kerülne.
Másoknál is megvizsgáltam és eddig úgy néz ki, működik.
Házaknál biztos, hogy működik, ezt mindenki elismeri. Akkor a jegyeknél miért van merev determináció? Ott is ugyanúgy lehet ez (esetleg keveredik a két jegy, de inkább már a következőben - így 25 fok után már mintha a következőben lenne).
Felmerült már párszor, hogy az asztrológusok nagy részének fogalma sincs az asztronómiáról. Lehet jól ismerik az emberi pszichét, lehet jól tudnak asztro képleteket olvasni, de azt egy szoftver mutatja nekik, fogalmuk sincs, hogyan kell leellenőrizni a mutatott képlet helyességét.
Régebben táblázatokat használtak.
Nem ismerik a csillagászatot, nem tudják kiszámolni pl. a fizikai akapokon nyugvó Kepleri módszerekkel, hogy bizonyos időpillanatokban bizonyos égitestek hol állnak.
Még olyat se hallottam, hogy valamelyik elment volna egy obszervatóriumba és ellenőrizte volna, hogy az adott időben és helyen tényleg ott állnak az égitestek, ahhol a "kisokosa" mutatja.
#2 Ezen sokat nevettem. Tehet az asztrológiai szoftverekben nem lehet megbízni? Kérdéses, hogy a program által mutatott bolygó pozíció igaz-e?
A Banki szoftvereknél azonban minden f*sza? Ha valakinek pénzt utalsz a bankjába, akkor utána átgyalogolsz megkérdezni, hogy valóban átment-e a pénz? Biztos ami biztos?
Gondolom te gáztűzhelyt sem használsz, hanem kovakövekkel gyújtasz tűzet és azon sütöd meg a nyúlat, amit Rambo késeddel levadásztál.
Kérdező! Megint a Holdról van szó ugye?
Ez sokkal konkrétabb ügy mint gondolnád, mert más vonatkozása is van.
Ha egyszer eljutsz tanulmányaidban a (szekuder direkciós) progressziós Hold jegyváltásáig, akkor meglátod mennyire sarkított ez a kérdés.
Én nem a Holdas kérdező vagyok, a Holdam a helyén van, eszembe se jutna a következő jegybe tolni.
A Merkúr és a Vénusz az érintett. És mivel a szomszédos jegyek nagyon eltérűek így feltűnő. És nő is vagyok így a Vénusszal könnyebb dolgom van. És mivel ismerem az analógiákat annyira, hogy tudjam, hogy a kommunikációm milyen, gyerekként milyen voltam (Merkúr), nőként milyen vagyok (Vénusz) így ezt nézve műküdőképes hpgy a következő jegyben számít már. Mivel te is mondtad, hogy a házrendszerek se totál pontosak (valahol írtad asszem), így a jegyeknek sem szabadna determináltnak lennie. Másoknál is teszteltem, és náluk is ezt látom, ahol az adott jegy végén van főleg személy jelölők.
#3 Ha banki rendszeren utalsz valakinek pénzt és nem kapja meg, akkor lehet rinyálni fog miatta. Tehát a validációnak van némi lehetősége.
A fizikát is úgy tanítják jobb esetben, hogy az absztrakt számításokat kísérletekkel, mérésekkel igazolják legalább egyszer.
De az, hogy az asztrológia tanítás úgy kezdődik, hogy a képlet adott, XYZ SW mutatja, JóskaPista online weboldala is mutatja, de semmit nem mondunk arról, hogy a képlet milyen csillagászati jelenségeket absztraktál, kiábrándító.
Legalább egyszer nézze már meg minden tanuló valami távcsővel, hogy az adott pillanatban mi az állás, legalább egyszer rajzolja már fel fizikai megfigyelés alapján az adott idő és lokáció asztroképletét.
Én is sokat agyaltam a kérdésen, két planétám is a születési képletemben abszolút jegyhatáron van, és akkor kerültek helyére a dolgok amikor megtanultam elfogadni a jegyhatár másik végén lévő jegy energiáját is.
Egyébként én úgy szoktam elképzelni, hogy ugye a bolygóknak térbeli kiterjedése is van, tehát simán "átlóghat" egyik jegyből a másikba. Egyébként meg énis találkoztam olyan asztrológussal, aki ragaszkodott hozzá hogy ez lehetetlen mert a jegyhatár az szerinte kőfal és ott semmilyen átlógás nincs.. hallgass a saját tapasztalatodra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!