Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan működhetne egy vízöntő...

Hogyan működhetne egy vízöntő és egy bak kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ne higgyétek hogy én a horoszkópokhoz kötöm az embereket, de nèha azért kicsit megtörik a szkeptikusságom, a horoszkóp azt írja így nem működhet egy kapcsolat, ami kezd is beigazolódni, de én az a fajta ember vagyok, aki a végletekig is kitart, igazából ebben a kiírásban az egyetlen szerepe a horoszkópnak, hogy illik rá a személyiségjegyünk.
2023. okt. 13. 12:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Kérdező!Tehát akkor mégiscsak próbálod irányítani/parancsolni Neki,amikor azt kéred,hogy tiltsa le az embereket.(A legnagyobb hiba!de nem csak a vízöntő férfiaknál)Én annyira próbálnék segíteni,de nem tudok azonosulni a helyzettel..Nálunk Mindenki azt csinál amit akar,mert tisztában vagyunk azzal,hogy ez egy erős dogma.Mi a baj azzal,ha más nőkkel beszélget?Amikor férfiakkal beszélget,akkor miért nem vagy féltékeny?(Nekik is van hová betenni)Jobb esetben van még 30-40 évetek…Miért kell haragban élni?De már megint Magamból indultam ki..Szóval:Ha nem tudsz így vele lenni,akkor lépj.Ha trükközni akarsz,akkor ne szólj hozzá,tegyél olyan dolgokat,ami egy kicsit más(ne változz meg!)Elég egy furcsa mondat,vagy egy új kézmuzdulat.És néha menj el otthonról,csak úgy.Az Neked is jó lesz.Vagy keresel egy olyat,aki romantikus,és az is csak egy darabig lesz jó.Te döntesz! 13. Voltam.
2023. okt. 16. 12:33
 22/42 anonim ***** válasza:
18. Mi a baj az öregasszony viselkedéssel?Ja igen!Nehezen lehúzható a bugyi,plusz van Bennünk tartás.Kakás Vízöntő nők!😵‍💫De van egy jó hírem:Még nagyon sok céda él a vízben.Sok sikert!
2023. okt. 16. 12:45
 23/42 anonim ***** válasza:

22.

Ennél jobban félreértelmezni nem is lehetett volna a 18-as választ. Viszont jól hozod az öregasszony stílust, ez a felháborodás a semmin, tipikus alaptulajdonság.

2023. okt. 16. 12:46
 24/42 anonim ***** válasza:
23.Az meg még tipikusabb,ha Valakit meghazudtolsz?Mégis milyen lehet szerinted az öregasszonyos viselkedés?Inkább vagyok ilyen,mint másmilyen.
2023. okt. 16. 13:36
 25/42 anonim ***** válasza:

24.

Igazából erre a válasz az, hogy "pont olyan, mint a te viselkedésed". Teljesen jól hozod az öregasszonyokra jellemző károgást, rinyálást. Legyél ilyen, nincs azzal baj.

2023. okt. 16. 13:37
 26/42 anonim ***** válasza:
25.Ki bántott lelkem?Nekem leírhatod..
2023. okt. 16. 13:40
 27/42 anonim ***** válasza:

26.

Ügyes próbálkozás.

2023. okt. 16. 13:41
 28/42 anonim ***** válasza:
27.Csak a kutyák próbálkoznak.Nos..meg Te!(Ezt az öreg Énem írta,nem Én!)Nála reklamálj.
2023. okt. 16. 13:44
 29/42 anonim ***** válasza:

28.

Nagyon kínos, ahogy próbálsz vicces lenni.

2023. okt. 16. 13:45
 30/42 anonim ***** válasza:
29.Egy hármas skálán mennyire kínos?
2023. okt. 16. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!