Milyenek a Vízöntő-fiúk? Hogyan jellemeznéd őket?
#30 Maximálisan egyetértek veled.
17-es vagyok
30as vagyok. Azok, amiket leírtál konkrétan azok, amit érzek, és nagyjából ugyan így fogalmaztam volna meg mint te. Továbbra is szkeptikus vagyok, de valamiért az élet is vízöntőkkel akar legjobban összehozni. Többször volt olyan nő az életembe, hogy vagy 2 nappal hamarabb, vagy 2 nappal később született mint én. 24-ei vagyok, legtobb 22 volt de volt par 26.-ai születésű is.
Nagyon sokszor töprengek az élet dolgain, de a választ nem mindíg tudom meg.
"Nagyon sokszor töprengek az élet dolgain, de a választ nem mindíg tudom meg."
Ez Nyilas analógia xd
NEM CSAK A NAPJEGYET KELL NÉZNI
30-as ez valóban a skorpió én az vagyok és ez amit le írtál teljesen én vagyok, kicsit ijesztő. Leszámítva azt, hogy én sajnos bízok az emberekben és ezért sokszor rá is cseszek.
A vízöntő akit ismerek érdekes egyéniség mert jelleméből fakadóan sokan kedvelik, de ő szerinte nincs igaz barátja. Utálja ha kérdezgetik, ha bármi személyesről kérdezed rögtön bezárkózik és néha mogorva is lesz miatta. De ő magától bezzeg kb mindent elmond saját magáról annyit beszél, hogy be nem áll a szája soha. Ha kitalálja, hogy pl mit akar csinálni még csak ajánlani sem lehet mást, különben kikéri magának, hogy ő jobban tudja.
Irónikus, szarkasztikus, éleseszű, spontán. Szereti a felszínességet és másokon nevetni, de fontos neki a bizalom és a barátság is. Nem egy érzelgős típus, de érzékeny. A hosszútávú memóriája nem jó. Mindig máson gondolkozik. Hát egyenlőre ennyi jutott eszembe róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!