Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Vízöntő-fiúk?...

Milyenek a Vízöntő-fiúk? Hogyan jellemeznéd őket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 24. 17:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%
30-as szinte csak Skorpió jellemzőket írtál, vagyis nagyrészt. Mi a tanulság ebből? Nem csak Napjegyet nézünk. Na irány tanulni, mert ez így felületes és félrevezető
2023. okt. 2. 00:00
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ebbe benne, meg nem is erre akarok hagyatkozni. De mikor elolvastam par jellemzot tobb csillagjegyrol, tenyleg azt tapasztaltam hogy a vizonto illik ram legjobban.
2023. okt. 2. 00:30
 33/44 anonim ***** válasza:
50%
Rám is és sose értettem hogy miért mivel oroszlán vagyok és az nem illett az pont az ellenkezője
2023. okt. 2. 13:16
 34/44 anonim ***** válasza:

#30 Maximálisan egyetértek veled.

17-es vagyok

2023. okt. 3. 20:53
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

30as vagyok. Azok, amiket leírtál konkrétan azok, amit érzek, és nagyjából ugyan így fogalmaztam volna meg mint te. Továbbra is szkeptikus vagyok, de valamiért az élet is vízöntőkkel akar legjobban összehozni. Többször volt olyan nő az életembe, hogy vagy 2 nappal hamarabb, vagy 2 nappal később született mint én. 24-ei vagyok, legtobb 22 volt de volt par 26.-ai születésű is.

Nagyon sokszor töprengek az élet dolgain, de a választ nem mindíg tudom meg.

2023. okt. 3. 21:06
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon sokszor töprengek az élet dolgain, de a választ nem mindíg tudom meg."

Ez Nyilas analógia xd

NEM CSAK A NAPJEGYET KELL NÉZNI

2023. okt. 3. 21:19
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mondatból ezt nem lehet tudni. És továbbra sem vagyok szakértő ebben.
2023. okt. 3. 21:22
 38/44 anonim ***** válasza:
84%

30-as ez valóban a skorpió én az vagyok és ez amit le írtál teljesen én vagyok, kicsit ijesztő. Leszámítva azt, hogy én sajnos bízok az emberekben és ezért sokszor rá is cseszek.

A vízöntő akit ismerek érdekes egyéniség mert jelleméből fakadóan sokan kedvelik, de ő szerinte nincs igaz barátja. Utálja ha kérdezgetik, ha bármi személyesről kérdezed rögtön bezárkózik és néha mogorva is lesz miatta. De ő magától bezzeg kb mindent elmond saját magáról annyit beszél, hogy be nem áll a szája soha. Ha kitalálja, hogy pl mit akar csinálni még csak ajánlani sem lehet mást, különben kikéri magának, hogy ő jobban tudja.

Irónikus, szarkasztikus, éleseszű, spontán. Szereti a felszínességet és másokon nevetni, de fontos neki a bizalom és a barátság is. Nem egy érzelgős típus, de érzékeny. A hosszútávú memóriája nem jó. Mindig máson gondolkozik. Hát egyenlőre ennyi jutott eszembe róla. :D

2023. okt. 7. 02:17
 39/44 anonim ***** válasza:
73%
A Vízöntők nem felszínesek, csak annak látszanak, mert lényegtelen dolgokkal és átlagos, buta, vagy jelentéktelen emberekkel nem foglalkoznak -sok másokkal ellentétben.
2023. okt. 7. 22:48
 40/44 anonim ***** válasza:
50%
fszom ebbe a kérdésbe, ne írjatok már többet, amúgy se szeretem a vízöntőt és egésznap ezt olvasni
2023. okt. 7. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!