Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Vízöntő-fiúk?...

Milyenek a Vízöntő-fiúk? Hogyan jellemeznéd őket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 24. 17:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
50%
A 9-es kimásolta valahonnan és tudom is hogy honnan
2023. szept. 27. 23:31
 12/44 anonim ***** válasza:
96%
A pasim vízöntő. Beteg humora van, akaratos, nem lehet manipulálni, szivesen van egyedül, szerintem lusta, nagyon okos és művelt, vannak fura érdekeltségei, kicsit bolond, sok ember szerint elviselhetetlen a természete. Én mondjuk ikrek vagyok és én is elviselhetetlen meg állítólag túl nyers és durva vagyok, szóval pont összeillünk.
2023. szept. 28. 00:13
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
Milyen az a beteg humor?
2023. szept. 28. 13:14
 14/44 anonim ***** válasza:
32%
13 az olyan fárasztó, ironikus,amire azt mondod a fejedet fogva hogy jaaaj ne máár
2023. szept. 28. 21:23
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolult és ironikus humorra az egyszerű emberek nem képesek.

Arra csak a bonyolult, és az iróniát mesteri fokon űző emberek képesek. Pont mint a vízöntők, akik sosem lennének képesek egyszerű emberek lenni.

Azokból van éppen elég. Vagy inkább túl sok...

2023. szept. 28. 21:33
 16/44 anonim ***** válasza:
Az előző kommentet én írtam, és vízöntő vagyok :)
2023. szept. 28. 21:35
 17/44 anonim ***** válasza:
91%

A vízöntőknek remek humora van, nem akaratosak, hanem csak nem engednek az elveikből, és nem ismerik a megalkuvást. Valóban nem lehet manipulálni őket, és ha valaki ezt egyszer megpróbálja velük, abban többé képtelenek megbízni, és mihamarabb leépítik az ilyen embereket a köreikből. A vízöntők egyáltalán nem szeretnek egyedül lenni, imádják a társaságot, a legjobb társasági emberek közé tartoznak, de időnként szükségük van arra, hogy visszavonulhassanak elmélkedni dolgokon. A vízöntők egyáltalán nem lusta emberek, nem véletlenül közülük vannak legtöbben vezető pozícióban. V

A vízöntők valóban nagyon okos és művelt emberek, náluk egy buta embernek nincsenek esélyei még rövid távon sem.

"vannak fura érdekeltségei" Ez nit jelent?

A vízöntők nem bolondok, csak mivel mindig új dolgokon törik a fejüket, általában nem csak a korukat előzik meg, de sok ember nem is érti őket.

Gondolom, az "elviselhetetlen természetűek" alatt azt érted, hogy kertelés nélkül bárki szemébe vágják az igazságot, amit persze csak kevesen tudnak elviselni. A vízöntő egyenesen igazságszerető, ezért a hazug és hamis emberek sosem szeretik őket. Márpedig rengeteg a hazug és hanis ember. A vízöntő egyébként is nagyon megválogatja a barátait, súlyos és/vagy tolerálhatatlan emberi hibákkal senki ne akarja keresni a vízöntő barátságát vagy társaságát.

Az ikrek és a vízöntő kapcsolata nem lesz hosszú. Az ikrek éppen az a jegy, amelynek a szülötteit a vízöntő képtelen elviselni a megbízhatatlanságuk, a csalfaságuk, és a kétarcúságuk miatt.

Még a laza ismerősök terén is nagy ívben kerülik a vízöntők az ikreket.

2023. szept. 28. 22:05
 18/44 anonim ***** válasza:
94%

A Vízöntő dominánsoknál mindenképpen megjelenik a függő-függetlenedés témája. Illetve ott a felszabadulás. Felszabadulás viszont nincs korlátok és függőség nélkül. Ez általában kapcsolatokban illetve gondolatokban nyilvánul meg

Akkor ismertetem ezt a saját példámon keresztül.

"A vízöntők egyáltalán nem szeretnek egyedül lenni, imádják a társaságot, a legjobb társasági emberek közé tartoznak, de időnként szükségük van arra, hogy visszavonulhassanak elmélkedni dolgokon."

Ez így van, nem annyira van kedvemre az egyedüllét és megyek is társaságba, viszont egy idő kezd korlátozó illetve terhes lenni, mivel valaki úgyis megpróbál majd lekorlátozni és nem fogja tisztelni a szabadságod. Azonban nem olyan könnyű lezárni ezeket a kapcsolatokat (ne felejtsük el, hogy szilárd minőséget képvisel, nem labilist, mint az ikrek). Terhes már nagyon, szabadulnék, de valahol mégis ragaszkodom hozzá és nem szabadulok meg tőlük. Hülyének is néznek, mennek a tanácsok, hogy le kell zárni és kész.

Két lehetőség van ilyenkor:

1. Kilépsz időben, amikor még időben le lehet zárni, azonban ez azzal jár, hogy nem lesz társaság vagy kevesebb lesz, illetve több egyedülléttel (ez is zavart engem). Tehát a túlzott szabadság egyedülléttel is jár.

2. Vagy megvárod, míg lapátra tesznek, megint jön az egyedüllét, de felesleges energia pocsékolás már nagy része. Így is úgyis jön az egyedüllét. Ezt a Szaturnusz szimbolizálja, a felszabadulás az Uránusz. A felfedezése előtte megoldották ezt simán Szaturnusszal is, meg lehet. Hisz Levegő elem, ami egyébként szabad akar lenni, de a Szaturnusz uralma alatt és Szilárd minőségben. Szóval értitek. A Szaturnusz a korlát egyébként is, ami egyébként már elméleti síkra megy és ott totál ugyanazt csinálja, mint a Bak a gyakorlati világban (ami egyébként Föld elem, így a szabadság témája se nagyon van jelen nála). Emiatt sokat van a fejében, ott épít egy elméleti struktúrát, amibe nem fér meg az Ikrek Merkúri csacsogása a semmiről, a csapongás és a Labilis minőség, ami megbízhatatlan számára. Bak a gyakorlati világban építi a struktúrát. Ugyanaz csak más elemben. És így társult hozzá az Uránusz, ami a felszabadulás, az újítás bolygója.

Amit még fontos hozzátennem, hogy a Vízöntőt úgy lehetne összefoglalni röviden, hogy az azonos vagy hasonló gondolkodásúak társaságát keresik és ha közösséget csinál (rendszeresen csinálok én is) annak mindig van egy témája, ami köré épül, tehát egy fő téma. Az köt össze minket, kell legyen egy célnak az adott közösségnek, illetve lesz kerete is (Szaturnusz). Nem fér meg a hétköznapi semmiségekről való csevegés összevissza ide-oda csapongva (Ikrek). Az ilyeneket nem tűröm meg a közösségemben, repül, mert nem rak hozzá a fő témához, nem hasznos tagja a csapatnak. Csacsogjon a buszon vagy ahol akar. Ja és itt fontos, hogy mindenki egyenlő a csoportban, kinézet, rang, munka, bőrszín, stb. által senki se lesz több, se kevesebb, az érdeklődési kör a fontos, az meg közös - igazából ez a vízöntő társasági igényének a lényege.

Könnyű átcsúszni az alsó szintre, ha nem figyelünk, ez pedig a kiközösítés, vagy te generálod, vagy téged közösítenek ki. Ez is Vízöntő téma. Fekete bárány effektus. Ez is azt szolgálja, hogy te szabadulj, enélkül is sincs szabadulás, de nem muszáj ezt a módot választani, érezni kell, mikor kell szabadulni, különben ez elkerülhetetlen lesz.

A Szaturnusz mutatja azt is hogy az elméleti ötleteket gyakorlatban meg kell valósítani.

Sokkal több felelősség kell, mint egy Ikreknek, illetve sokkal több a feladata is, mint a legtöbb jegynek, de ezeket normálisan, emelt szinten és jól is simán meg lehet élni, csak hozzá állás kérdése. A legfontosabb, amit már ismétlek: felelősséget vállalni a saját életedért és a feladatodat végezni.

Ja és nem kell ehhez Vízöntő Nap. Ascendens esetén pl sokkal erősebben megmutatkozik. Illetve ha a Holdat ott van, akkor is erősen fogod érezni. És sok más egyéb tényező.

2023. szept. 28. 23:50
 19/44 anonim ***** válasza:
91%
Előző vagyok: most épp az egyedül töltős társaság nélküli időszakomat élem. De már másképp állok ehhez mint régen. Szabadság nagyobb és több idő is van az elméleteim csiszolására, míg társasági időszakban nagyon sok idő erre nincs, max ha az adott társasággal beszélünk az adott témáról, viszont az egyedül töltős időszakban jobban el lehet mélyíteni.
2023. szept. 28. 23:52
 20/44 anonim ***** válasza:

#18-19 Maximálisan egyetértek veled, és sok olyan dolgot is leírtál a Vízöntőről amiket én nem, de teljességgel igaz rám is, tudok is róluk, de nem tértem ki külön rájuk.

Egyébként a Vízöntőkre az is jellemző, hogy nincs megfelelési kényszerük, ez valószínűleg az egyéni és emberi szabadsághoz fűződő viszonyukból ered.

Sosem ragaszkodtam olyan emberek társaságához, akiknek irreális elvárásaik vannak az embertársaikkal szemben, és/vagy azokat mindenáron rá akarják erőltetni másokra.

Most végigpörgettem magamban a barátaim, a haverjaim, a közeli ismerőseim "listáját", és csupán egyetlen Ikrek jegyűt találtam közöttük, de vele is csupán kényszerűségből tartom (kellő távolsággal) a kapcsolatot, ami csupán a munkakapcsolatra korlátozódik, ugyanis a két főnököm közül ő az egyik. De ha tehetem, mindig megkerülöm, és a Bak jegyében született főnökömmel mindig mindent korrekt módon meg tudunk beszélni és oldani. Az Ikrek jegyű főnököm kifejezetten irígy rám, mert neki csak egy büfészakos diplomája van, és még angol nyelven is csak makog, míg nekem a két szakos (egyetemi) tanári diplomám mellett van egy informatikus mérnök- és programozó diplomám, és két felsőfokú nyelvvizsgám is egy középfokú nyelvvizsga mellett.

Félti a pozícióját tőlem, mert a másik főnököm szívesebben látna maga mellett engem, mint őt, és ezért az Ikrek jegyű emberekre jellemző módon folyamatosan gáncsoskodik, és kisstílű "játszmák" jellemzik a mondennapjait (másokkal szemben is).

2023. szept. 29. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!