Amiket írtál így a főnökökről meg az életedről az nem Vízöntő hanem saját egyéni radix. Ott nézhető csak meg. Házakban mivel ott történnek a dolgok. Hogy az Ikrek Napjegyű egyén játszmázik az se biztos hogy az Ikrek analógia mivel nem biztos hogy a Napjegy fog dominálni egy egy szituációban.c
2023. szept. 29. 15:20
22/44 anonim válasza:
Előző vagyok. Hogy minden emberek vesznek körül elsősorban a3-as házat érdemes nézni az a közvetlen környezeted. Illetve a többi kapcsolati házat (de azok már mást jelölnek de ez av7 és 11 ház)
2023. szept. 29. 15:22
23/44 anonim válasza:
Alapvetően nagyon jó és kiegyensúlyozott kapcsolataim vannak, én magam mindig erre törekszem. (Leszámítva azokat az embereket, akiktől valamilyen oknál fogva meg akarok szabadulni, mert akkor már a Vízöntő nem válogat az eszközök között...)
2023. szept. 29. 17:36
24/44 anonim válasza:
Amúgy mi az aszcendensed? Annak ura hol áll? Holdad hol áll? Stb.
2023. szept. 29. 18:15
25/44 anonim válasza:
Azért teljes mértékben nem áll szándékomban kitárulkozni idegeneknek, és már így is többet osztottam meg magamról, mint talán kellett volna.
Ez is a Vízöntők egyik jellegzetes vonása, hogy tudják mikor és kinek kell behúzni a "kréziféket" :)
2023. szept. 29. 20:22
26/44 anonim válasza:
Röhögök rajtad XDD
2023. szept. 29. 22:20
27/44 anonim válasza:
Miért? Mert nem kapsz választ a tolakodó kérdésedre? Ezért inkább szégyellned kellene magad.
2023. szept. 29. 23:08
28/44 anonim válasza:
Tényleg nyitott vagy a tanulásra xd
2023. szept. 30. 15:36
29/44 anonim válasza:
26, 28 Te egy barom állat vagy.
2023. okt. 1. 19:17
30/44 anonim válasza:
A 17-es nagyon jól jellemzett engem vízöntő srácként.
Nem tudom mennyire higyjek az Ezotériának, szkeptikus vagyok de a vízöntő tényleg nagyon illik rám. Az elveimből nem engedek szóval nem tudnak rávenni olyanra amit elítélek. Tolerálhatatlan emberi hibákat tényleg nem türöm, és ezért válogatom meg nagyon az embereket. Nagyon jól ismerem az embereket, ők engem kevésbé... Valahogy olyan mint ha én mindenkit megértenék, vagy tudnám ők miért lettek olyanok amilyenek, nekik meg fogalmuk sincs rólam, akkor se ha azt hiszik ismernek. A másik dolog amiért kicsit minimálisan hiszek a csillagjegyekben, hogy a vízöntőkkel jövök ki legjobban általába. Ők szoktak ugyanolyan pörgősek, esetenként jószívüek lenni mint én. Rengeteg dolog érdekel, olyanokon is szoktam rugózni amin mások nem. Az emberek is nagyon érdekelnek, de nem bízom szinte senkiben csak úgy teszek. Tégy úgy, mint ha bíznál az emberekben de ne tedd, mert azzal fegyvert adsz nekik saját magad ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!