Skorpiók tényleg nehezen jönnek ki ikrekkel meg mérleggel? Melyik csillagjegyek jöttek legjobban ki?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 18:45
21/23 anonim válasza:
Én skorpió nő vagyok és az ikreket és a vízöntőket is nagyon szeretem. Levegő elemek közül egyedül a mérlegekkel nem jövünk ki jól, az se párkapcsolatban se barátságban nem működött soha. Némelyik másik skorpióval és oroszlánnal és a föld jegyekkel (bika, szűz, bak) is jól kijövök.
22/23 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Találkoztam már ugyanabból a csillagjegyből olyannal akivel kijövök és olyannal is akivel nehezebben. De hát kinek mi. Ha valakinek jól esik születésnap alapján egy egész ember csoportot rühellni, akkor tegye azt.
23/23 anonim válasza:
Skorpióként a mérlegekkel kifejezetten rossz tapasztalatom van. Értékrendileg különbözünk. Az állandó diplomatikusságuk és alkalmazkodásuk másokhoz az én fejemben hazugságként jelenik meg és általában elkezdek bizalmatlan lenni velük szemben. Nekem fontos a teljes őszinteség, még ha az az én véleményemmel nem is egyezik.
Ikreket nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!