Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpiók tényleg nehezen...

Skorpiók tényleg nehezen jönnek ki ikrekkel meg mérleggel? Melyik csillagjegyek jöttek legjobban ki?

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 18:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én skorpió nő vagyok és az ikreket és a vízöntőket is nagyon szeretem. Levegő elemek közül egyedül a mérlegekkel nem jövünk ki jól, az se párkapcsolatban se barátságban nem működött soha. Némelyik másik skorpióval és oroszlánnal és a föld jegyekkel (bika, szűz, bak) is jól kijövök.
2023. aug. 15. 10:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes. Találkoztam már ugyanabból a csillagjegyből olyannal akivel kijövök és olyannal is akivel nehezebben. De hát kinek mi. Ha valakinek jól esik születésnap alapján egy egész ember csoportot rühellni, akkor tegye azt.
2023. nov. 12. 00:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Skorpióként a mérlegekkel kifejezetten rossz tapasztalatom van. Értékrendileg különbözünk. Az állandó diplomatikusságuk és alkalmazkodásuk másokhoz az én fejemben hazugságként jelenik meg és általában elkezdek bizalmatlan lenni velük szemben. Nekem fontos a teljes őszinteség, még ha az az én véleményemmel nem is egyezik.

Ikreket nem ismerek.

aug. 7. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!