Egyetértek az előző hozzá szólókkal,bár Nyilas vagyok, az összes levegő jegyű köpönyeg forgató,az Ikrek meg még büszke is rá.:-Jaj több arcom van, mert Ikrek vagyok....Én meg magamban nincs egy arcod sem csak képmutató x.r vagy.
2023. júl. 5. 19:31
12/23 anonim válasza:
Pedig neked Nyilasként elvileg az Ikrek lenne az ideál. ;)
Engem ugyanígy bosszant az ellentétem.
2023. júl. 5. 19:57
13/23 anonim válasza:
Ahogy írtad és állandóan Nyilasként bevonzom őket,kb úgy vagyok velük,hogy dicsekszik a kétszínűségével,én meg magamban,tudom milyen vagy felhasznállak arra ,amire kell.
A tesómnak nehezebb ő férfi én december 8 ő december 6 és szintén annyira Ikrek átverős ..okat fogott ki,hogy már jó sok éve,megkérdezi mikor született nem a jegyét és ha azt,mikor született,mert szegény tesóm Holdja is az Ikrekben van,tehát még erősebb,mint nálam,szóval ő feláll és elmegy a sok átverése után.
2023. júl. 5. 20:09
14/23 anonim válasza:
MI te ellentéted?
2023. júl. 5. 20:09
15/23 anonim válasza:
Az a szép, hogy én nem Nyilas vagyok, de nagyon sokszor pórul jártam az Ikrekkel. Én úgy hívom őket "Bolond lukból, bolond szél fúj!", de a Mérleg se kutya, az meg olyan idegbeteg hisztis mint az állat, a Vízöntő meg mindenkinél feljebb képzeli magát és borzasztóan pökhendi, különc a stílusa.
2023. júl. 5. 20:15
16/23 anonim válasza:
Igen, rokonom Vízöntő és pontosan ez, ő sz.ta a spanyolviaszt stílusa van. Már nem is tartom vele a kontaktot.
2023. júl. 5. 20:17
17/23 anonim válasza:
Egy másik kérdésben meg a Nyilast savazzák. Bármit is mondanak a Nyilasra, az egyik legmagasabb rangú bolygó a Jupiter, ennél magasabb csak a Szaturnusz. Tanító bolygók. Tehát aki szellemi harcot akar vívni egy jupiteri vagy szaturnuszi emberrel, annak igencsak fel kell kötni a gatyót.
2023. júl. 5. 20:24
18/23 anonim válasza:
Engem többször lehamuzott és félrelökött egy Vízöntő. Olyan nincs, hogy ő ne tudná jobban. Nem csak pökhendi, de agresszív is. Vannak normális, barátságos Vízöntők is, de én nem ilyenekkel találkoztam. Az Uránusz miatt azt hisztik, hogy ők vannak a szellemi ranglétra csúcsán. Ennél már csak az egójuk nagyobb.
2023. júl. 5. 20:31
19/23 anonim válasza:
17-es,mint Nyilas mondom a szarkeverő Nyilas az egyik legrosszabb,meg az is,amelyik annyira fentartian meg van győződve agresszívan az igazáról,mikor pedig egy idióta.
Az a jó Nyilas,amelyik nyitott és integrálja a tapasztalatokat.
De jól eltértünk a kérdező témájáról.
2023. júl. 5. 20:34
20/23 anonim válasza:
Az Ikreknek nagy a tetszési igénye, legbelül ez motiválja őket, lehengerelni másokat, ezért mindenre képesek, mindennek a könnyebbik végét fogják meg, sok esetben rosszabbak tudnak lenni mint egy Mérleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!