Oroszlán nő, Bak férfi kapcsolat, vélemények?
Oroszlán nő: szenvedélyes, őszinte, domináns.
Bak férfi: papucs, de közben egy sunyi rohadék, hazudik, félrekúr.
Halálra ítélt kapcsolat.
Oroszlán nő: jó kommunikátor, általában vonzó külső, olyan akivel 'el lehet lenni', nem ritkán vannak palik is a baráti körében, szintén nem ritkán ezek között (és még ezeken kívül is szerte a városban) vannak rajongói, hódolói. Igazi királykisasszony típus. Ezt addig is tudtam míg nem kerültem eggyel kapcsolatba. Amint igen, azt is megtudtam, hogy valóban uralkodásra termett, addig tud tisztelni amíg téged, a férfit is királyfiként lát. Amint nem, leves, kuka, kulturált de mégis megalázó kiszorítás a kis birodalomból.
Bak férfi ismerősöm sok van, távolabbi és közelebbi rokonok, barátok, haverok. Lájtosan munkamániás, egyébként stabilnak tűnő, jó kedélyű, az életet nem túlbonyolító, alapvetően okos, de nem sokat okoskodó palik. Szintén jó kommunikátorok, és stabilak is, igazából én el tudnám őket oroszlán mellett képzelni az eddigi tapasztalataim alapján, de élő példát nem tudok. Egyébként sokszor szeretik az egyszerűbb dolgokat, ez vörös rongy lehet a pompakedvelő oroszlánnak, de ha elég stabilak le tudják nyugtatni - talán.
Hangsúlyozom, nem hiszek túlságosan a napjegyekben, ezek csak megfigyelések. Én lennék a legboldogabb ha egyértelműen kiderülne, hogy egy szó sem igaz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!