Halak férfi Oroszlàn nő pàros között működhet a kapcsolatot?
Ne ez alapján ítélj, hanem hogy mennyire vagytok egyhullámhosszon.
Jelenlegi partnerem Kos, én pedig Halak. A kos egy elég tüzes jegy, míg a halakra azt szokták mondani, hogy a legérzékenyebb. Ehhez képest én sokkal "fejjel a falnak" típus vagyok, makacsabb, meggondolatlanabb mint ő. Hiába születtem a Halak jegyében, nem sok jellemző igaz rám amit szoktak írni.
12 évig voltunk együtt. Nem volt jó.
(Én vagyok az oroszlán nő a kapcsolatban.)
Egy darabig jó volt. Aztán kiütköztek a hullám hegyek-völgyek. Ezt is lehetett volna élvezni. Néha jó egy kis tüzes, heves veszekedés. De az exem annyira sértődékeny volt hogy ihajj. Aztán jött a "szemet-szemért, fogat-fogért" elve. Hogy direkt bántott, mondván csak viccelt, sértődékeny vagyok.
Habár benne van egy adag nárcizmus is és féltékeny fajta. Ráadásul mindketten nagyon makacsok vagyunk.
Szerintem lehet belőle jó kapcsolat. (Fentebb is írták.) Nem a horoszkóptól függ. Az csak iránymutagás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!