Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi nagyon soká fog...

Bak férfi nagyon soká fog megbocsátani ?

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztünk és szakított velem !

Ennek már 1 hónapja és azóta nem is nagyon akar beszélni velem, azt hajtja ne írjak neki , ha mégis ír akkor dühös és sértődött !

Most tegnap már odáig jutottunk , hogy négy hét után küldött néhány képet , hogy hogy alakította át az akváriumot!

De semmit nem irt hozza ,én annyit írtam szép lett , semmi válasz rá !

Nagyon szeretem és annyira bizok benne hogy lehet még béke ..

2023. máj. 2. 16:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"lelke mélyén fél az újabb fájdalomtól veszekedéstől csalódástól stb de ezt sose vallaná be"

Ja csak itt az a kérdés hogy téged félt e, mert azért egy egyenrangú kapcsolatban legalább foszlányokban jelen kellene lennie ennek az érzésnek. Nem az hogy jaj csak ő, csak ő, meg az ő sebeit kell nyalogatni.

2023. máj. 3. 11:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Asszony hát itt is a csillagjegyekkel jöcc?

Itt vok napaliba am hozol egy sört nincs rajtam bugyi gyere majd holnap írsz megint nekik itt. :D

2023. máj. 3. 14:25
 13/21 A kérdező kommentje:
12 😂😂😂😂
2023. máj. 3. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy szeret de fèl !"

Mitől fél?

2023. máj. 3. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Az egojàtól
2023. máj. 3. 17:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Ott a pont…az egó
2023. máj. 3. 17:36
 17/21 A kérdező kommentje:
14 amúgy attól hogy ugyanúgy minden probléma ugyanúgy előjön bántani fogom stb
2023. máj. 3. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért az nem egy működőképes kapcsolat (lenne), ahol egy hónapja vársz a másikra, mert mindenféle játszmák miatt tabu a nyílt kommunikáció.
2023. máj. 4. 05:54
 19/21 anonim ***** válasza:

De mi az hogy bántani fogod? Nem csinált semmit ellened, kedvesen mosolygott egy rózsával és a frissen mosott ruhákkal a kezében, erre leütötted?

Furcsa ez hogy egyoldalúan téged hibáztat a veszekedésért.

2023. máj. 4. 08:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Bak a férjem, de egyébként a napjegy kevés, férjemnek kb majdnem minden bakban van és hozza is a formát.

Szerencsére nem sikerült még annyira megsértenem😅, de az biztos hogy tud bosszúálló lenni és képes hogy nem szól hozzád semmit. Mérges dühös de megenyhül csak ne csesztesd. Annál jobban szerintem nem utálnak semmit.

Alapból az érzelmeit elrejti és keménynek tűnhet kívülről de ha szeret valóban akkor nem fog elengedni. De hagyj neki időt.

2023. máj. 4. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!