Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi nagyon soká fog...

Bak férfi nagyon soká fog megbocsátani ?

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztünk és szakított velem !

Ennek már 1 hónapja és azóta nem is nagyon akar beszélni velem, azt hajtja ne írjak neki , ha mégis ír akkor dühös és sértődött !

Most tegnap már odáig jutottunk , hogy négy hét után küldött néhány képet , hogy hogy alakította át az akváriumot!

De semmit nem irt hozza ,én annyit írtam szép lett , semmi válasz rá !

Nagyon szeretem és annyira bizok benne hogy lehet még béke ..

2023. máj. 2. 16:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Én úgy tapasztaltam, hogy a bak férfi nem csupán haragtartó, de bizonyos esetekben szeret " büntetni" is, ha valami nem az ő szájíze szerint történik. De ez csak az én tapasztalatom, általánosítani butaság lenne.
2023. máj. 2. 16:38
 2/21 A kérdező kommentje:

Abszolút jól látod igen !

Na ez az amit nem tudtam eddig megfogalmazni , hogy büntet !

2023. máj. 2. 16:56
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Az ikrek is ilyen :) de igen nemehet àltalànositani mondjuk ugy egy iker ismerős..aki ghostingol..egy egy szavakkal ha vàlaszol..
2023. máj. 2. 17:05
 4/21 A kérdező kommentje:

Ikrek vagyok , én szerencsére nem vagyok ilyen , ha meg is haragszom nagyon nagyon akkor ilyen vagyok de max amíg alszok rá egyet !

Ő nem ghostingolt, szakított úgy hogy előtte nap kérte meg a kezem és szerintem méregből csinálta az egészet

Én próbáltam nem keresni, egy hétig nem kerestem és most tegnap ő maga jelentkezett !

Talán próbáld ki te is ezt, hogy total ignorálod !

2023. máj. 2. 17:25
 5/21 anonim ***** válasza:
21%

Igen, kivéve akkor ha hozol neki egy fiatal jerkét, mert akkor egyből megenyhül. Ráadásul ekkor születni fognak kisbárányok is néhány hónap múlva,

szóval megéri :)

2023. máj. 2. 18:14
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez hülyeség.Én pl kimondottan nem vagyok haragtartó személy :D
2023. máj. 2. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:
61%

Szenu összegyűjtötte a lelkeket és vulkánba dobta, utána ez hogy biztosra mennjen atomgombát dobott rá!

A vulkánból a bakkecskék kiszabadultak valamilyen csoda folytán, és ami fontos, hogy megbocsátottak szenunak.

2023. máj. 2. 20:14
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
a maga tempójában fog enyhülni, bárminemű siettetés visszább helyezi érzelmi távolságban, enyhül amikor ő jónak látja mert büszke, de nem haragtartó a végtelenségig, meg lelke mélyén fél az újabb fájdalomtól veszekedéstől csalódástól stb de ezt sose vallaná be
2023. máj. 2. 20:38
 9/21 NTBS ***** válasza:
45%
Egyénfüggő.
2023. máj. 3. 07:12
 10/21 A kérdező kommentje:

8: minden szava …leírtad őt, hogy milyen !

Ő ír de ha én írok akkor behúzza a féket !

Igazad van mindenben !

És abban is , hogy ettől fel , és hogy büszke !

A makacs kimaradt …

Tudom hogy szeret de fèl !

2023. máj. 3. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!