Bak férfi nagyon soká fog megbocsátani ?
Nagyon összevesztünk és szakított velem !
Ennek már 1 hónapja és azóta nem is nagyon akar beszélni velem, azt hajtja ne írjak neki , ha mégis ír akkor dühös és sértődött !
Most tegnap már odáig jutottunk , hogy négy hét után küldött néhány képet , hogy hogy alakította át az akváriumot!
De semmit nem irt hozza ,én annyit írtam szép lett , semmi válasz rá !
Nagyon szeretem és annyira bizok benne hogy lehet még béke ..
Abszolút jól látod igen !
Na ez az amit nem tudtam eddig megfogalmazni , hogy büntet !
Ikrek vagyok , én szerencsére nem vagyok ilyen , ha meg is haragszom nagyon nagyon akkor ilyen vagyok de max amíg alszok rá egyet !
Ő nem ghostingolt, szakított úgy hogy előtte nap kérte meg a kezem és szerintem méregből csinálta az egészet
Én próbáltam nem keresni, egy hétig nem kerestem és most tegnap ő maga jelentkezett !
Talán próbáld ki te is ezt, hogy total ignorálod !
Igen, kivéve akkor ha hozol neki egy fiatal jerkét, mert akkor egyből megenyhül. Ráadásul ekkor születni fognak kisbárányok is néhány hónap múlva,
szóval megéri :)
Szenu összegyűjtötte a lelkeket és vulkánba dobta, utána ez hogy biztosra mennjen atomgombát dobott rá!
A vulkánból a bakkecskék kiszabadultak valamilyen csoda folytán, és ami fontos, hogy megbocsátottak szenunak.
8: minden szava …leírtad őt, hogy milyen !
Ő ír de ha én írok akkor behúzza a féket !
Igazad van mindenben !
És abban is , hogy ettől fel , és hogy büszke !
A makacs kimaradt …
Tudom hogy szeret de fèl !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!