Van itt olyan páros aki ugyan az csillagjegye mint testvéredèrednek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 20:04
1/9 anonim válasza:
Alany/állítmány.
Kicsit dolgozz még rajtuk!
3/9 anonim válasza:
Ebben a kategóriában amúgy kötelező rivotrilfüggő alkoholistának lenni?
4/9 anonim válasza:
#3: Miért, egy mentálisan egészséges, kiegyensúlyozott, boldog életet élő szerinted fog azon gondolkozni, hogy mégse jön össze azzal a szimpatikus sráccal, mert kiderült, hogy ő bak és az nem passzol a vízöntőhöz - hiszen ezt megírta a Nők Lapja horoszkóp?
5/9 anonim válasza:
3-as, dehogy kötelező. Teljesen jó az is, ha zacsiból szipuzol csavarlazítót.
6/9 anonim válasza:
Én AZT HISZEM értem a kérdést: Van itt olyan páros (mármint testvérpáros) akinek ugyan az a csillagjegye, mint a testvérének?
Amúgy a válaszom a kérdésre: én vagyok a kakukktojás a családban, úgyhogy nem. Különbözik a csillagjegyünk.
7/9 anonim válasza:
#6 Köszönjük a fordítást!😊 Soha nem találtam volna ki.
Kérdező, igen, van olyan testvérem, akivel ugyanaz a csillagjegyünk, de nagyon különbözőek vagyunk és nem is jövünk ki jól, sőt alig beszélünk egymással, semmi közös témánk, vagy hasonló tulajdonságunk nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!