Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illik egymáshoz ez a...

Mennyire illik egymáshoz ez a páros ezek alapján?

Figyelt kérdés

Férfi:

Nap-♋(rák)

Aszcendens-♈(kos)

Hold-♐(nyilas)

Nő:

Nap-♍(szűz)

Aszcendens-♑(bak)

Hold-♒(vízöntő)

2023. jan. 18. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Ez alapján nem lehet megállapítani.
2023. jan. 18. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Osszeillenek
2023. jan. 18. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Nincs olyan jegy, ami nem illene össze főleg, hogy egész Horoszkópja van az embernek, és befolyásolva még az Aszcendense is más bolygók, jegyek által.

Csak máshogy kell szótérteni és konfliktust kezelni mindegyik "jeggyel".

Erre jó a Horoszkóp Szinasztria, mivel úgy meg lehet találni a közös nevezőt a pároddal.

2023. jan. 18. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:

"Ez alapján nem lehet megállapítani."

Úgy tudom, hogy de. Vagy legalábbis erős következtetéseket le lehet vonni. Nem feltétlenül kell teljes képlet elemzés.

Szoktam itt látni jó válaszokat, hátha valaki szakmabeli segít nekem.

2023. jan. 18. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de nem hiába mondják, hogy teljes képlet kell, mivel ha van egy erős Vénusz Uralkodó abban az aszcendensben, és a képlet tele van mondjuk földies jegyekkel, akkor tegyük fel a Nyilas nem fog rá nagyon vonatkozni.

Amíg nem tudjuk mi társul a dolgokhoz lövöldözhetsz vaktában, lehet nem is fog rá illeni.

A szakmabeli részhez pedig nem kívánok szólni.

2023. jan. 18. 23:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Erős Mars uralkodóm van az aszcendensemben.

A Földjegyeim a legkevésbé dominánsak :)

Earth: 7.41%

2023. jan. 19. 01:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Na, az már például egy más dolog, ha a Mars uralmi helyzetben bent is van ráadásul az aszcendensedben, akkor Nálad már alapozhatunk egy markáns Kos aszcendens karakterre (ha Te vagy a férfi, de ha Te vagy a hölgy az például jó, mivel közelebb is állsz akkor a férfihoz és nem "rideg" Bak vagy), de még mindig kellenének a fényszögek és a hatások, hogy hogyan is van aspektálva az a Kos és a többi jegy is.

Nektek érdemes lenne egy Horoszkóp Szinasztria, viszont mivel nem ismerem teljesen a Radix-otokat, úgy is vedd az információt, hogy feltételezd:

Ez csak akkor érvényes, ha tisztán a jegyeket nézzük Magukat és a jegy szerint van aspektálva az illető.

Szóval tételezzük fel, hogy a férfinél a Mars van bent a Kosban, a hölgynél a Szaturnusz a Bakban van legalább első házban és stb.

Tehát tisztán Magukat csak a jegyeket nézzük minden hatás nélkül.

Rák - Szűz Napjegyek

A lelki beállítottság az kicsit ellentétes, mivel a Szűz munka központúbb jegy, a Rák pedig inkább család, szóval itt lehet némi nézet eltérés a család és a munka téren lelkiekben, vágyakban.

A Szűz kicsit magányos jellem is és kevesebb szeretet igényel, mint a Rák, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem teljesen kompatibilis a két jegy.

Meg kell találnotok az arany középutat, ami a Szűznél jó és racionális érvekkel elérhető, viszont Neked is kell személyes teret adnod Neki, mivel a Szűz elvonuló jegy, révén, hogy az Ősz vele veszi kezdetét.

Kos - Bak

Ez egy jó párosítás, csak kicsit óvatosan kell bánni egymással.

És az aszcendens számít is, mivel az fedi le a viselkedéseteket a fizikai világban, nem a lelketek, tehát nem a Napjegy.

Kos tudja motiválni a Bak-ot, viszont fel tudja égetni is a túl sok tűzzel és fel is tudja esetleg idegesíteni.

A Bak annyira nem mozgolódó, vágtató, mint a Kos, hanem a saját belátása szerint, saját elgondolása szerint cselekszik.

Van egy elképzelése és Ő arra esküszik.

A Bak a Kost megtudja tanítani a megfontoltabb megközelítésre, a Kos pedig a Bakot arra, hogy kipróbáljon más látás módokat is és hamarabb elérje a céljait.

Bak befele forduló jegy, tehát azért óvatosan kell izzítani, finoman és akkor megnyugtatja a tűzes Kost is.

Nyilas - Vízöntő Hold

Itt viszont lehetnek nagyobb gondok, amiket hosszabb megtanulni kezelni.

Itt azon múlik inkább melyik szinten élitek meg a jegyet, az alsó, középső, vagy felsőn.

Ha felsőn, akkor nagyon jól tudjátok kezelni a konfliktus helyzeteket és teljesen új látásmódot adni a másiknak.

Érdekes párosítás, mivel a Vízöntő az őrült zseni nagyjáböl, a Nyilas pedig a pap.

Viszont alsó szinten nagyon össze tudtok szólalkozni, mivel a Vízöntő hajlamos bohócot csinálni a másikból és heccelni ellentétben a felső szintjével, ahol teljesen barátian közelít meg.

A Nyilast nem kell szerintem mondanom, hogy nem tűri, ha bohócként állítják be vagy az aktuális helyzetet.

Ne vedd garantáltnak, mivel számít milyen bolygó uralkodik ezekben a jegyekben még vagy az Ura a jegyeknek hogyan áll.

Nem tudod készpénznek venni, emiatt azt mondom egy Horoszkóp Szinasztriát érdemes csináltatni, de ahoz kell az Ő beleegyezése is.

2023. jan. 19. 02:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Jujj. Nagyon szépen köszönöm! Igen, én vagyok a férfi.

"A Bak a Kost megtudja tanítani a megfontoltabb megközelítésre, a Kos pedig a Bakot arra, hogy kipróbáljon más látás módokat is és hamarabb elérje a céljait."

Ez az egy volt nem pontos. Mármint önmagában biztos az, csak hát igen ennél összetettebbek vagyunk. Nem feltétlenül én vagyok az ember az új látásmódok bemutatására, mert szeretek otthon, ülni, egyedül lenni. Nem vagyok az a világmegváltó típus és ő sem. Mindkettőnk könnyen lemeríti a social battery-jet és szeretünk otthon ülni.

Itt a képletem egyébként:

[link]

2023. jan. 19. 02:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem tesz semmit, csak igen ezért mondtam, hogy nem lesz pontos, mivel a Marsod bent van az Oroszlánba, ami egy kényelmes és művészi jegy inkább, az uralkodó csillagjegy, de nagyon érdekes Horoszkópod van meg kell mondjam!

És Kosságod ellenére nagyon is családi, de uralkodói centrikus, erre mondják, hogy igazi családfő.

Első házadban érintett a Bika is, tehát nem épp a teljesen ugrabugra, hanem a szilárdabb talajon álló Kos vagy.

A változásokat nem szereted, amik az érzelmi világodat érintik és feltételezem a hölgy annyira nincs kibékülve Vele.

Kommunikáció :) ❤

2023. jan. 19. 03:24
 10/11 NTBS ***** válasza:
Három dolog kell: alapszimpátia, Kommunikáció, Szex. És minden rendben.
2023. jan. 19. 06:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!