Skorpió férfiak nagyon kitartóak Szerintetek? Párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 20:32
2/8 anonim válasza:
Míg fel nem tűnik más,aki tetszik nekik.Akkor úgy eldobnak, hogy nem győzöd magad leporolni.
Egyébként elég kéjenc mind.
3/8 anonim válasza:
Általában addig szoktak különböző rovarokat (pl:. csótányokat, bogarakat) zsákmányolni a nősténynek, amíg az el nem fogadja őket és meg nem történik a párzás.
4/8 anonim válasza:
Igen ráadásul harciasak, veszély esetén a fullánkjukat is használják ami az emberi szervezrtre ártalmas méreganyagokat tartalmaz de az olló csípése is fájdalmas
5/8 anonim válasza:
Persze, de a legkitartóbbak az apacs helikopterek, azokat tudom ajánlani 😉
6/8 anonim válasza:
Nekem 3 skorpió pasim is volt (bika nő vagyok és valamiért nekem szinte mindig skorpiókkal a legerősebb a kémia), az elején mindig lehengerlőek, elárasztanak figyelemmel, jó a dumájuk, a humoruk, a kisugárzásuk, jó a szex, aztán eltelik egy kis idő és dobnak. Mert találnak mást vagy mittudomén. Elég önző és kompromisszumra képtelen egyének, kapcsolat szerintem csak olyannal működhet nekik, aki papucs és becsicskul nekik.
7/8 anonim válasza:
Először lenyűgöznek és elég sok mindent megtesznek.Majd amikor már tudják, hogy teljesen belegabalyodtál a hálójukba, könyörtelenek.Sok szenvedést okoznak.
8/8 anonim válasza:
#7 De a skorpiók nem szőnek hálókat, csak a pókok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!