Fellow Szűz jegyűként te is úgy látod, hogy a
legutolsó semmilyenbe diszkriminált istenverte ellenpélda
vagy a nagytudású asztrológusok kb összes
jellemzésében és ajánlgatásában?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Mintha te lennél a tipikus herpeszes Ödönke, nem? Hogy a te jegyedre ránéző képes legyen ráérezni, mennyivel jobb nálad, nem? Te pedig ha kicsit is érdeklődsz a horoszkópod ésatöbbid iránt, egyszerűen elemi erővel pattansz vissza a nyers realitásba, legalábbis jó esetben, a látott idióta baromságoknak köszönhetően. A nyakló nélküli diszkriminációt emelném ki. A fantáziavilág tökéletesen irreleváns. Emberek tömegeit hipnotizálják arra, hogy egy karót nyelt gyökér vagy, csak mert valamikor születtél. A te jogaidért ki a jóisten küzd? Ki hajlandó felfogni, mi az oka a visszatérő sikertelenségeidnek, minden keservesen megszerzett tudásod, precizitásod, megbízhatóságod és fejlődni tudásod ellenére?
Komolyan, gyerekek, így kell ennek lennie? Szüksége van erre bárkinek?
Annyira nem kell ráfeszülni, ha nem akarsz órára pontos prognózist a jövőre nézve. Az az 1-2 fényszög, ami egy 10 percen belüli időtartamban ki tud alakulni, többnyire nem sokat nyom a latba, mivel vagy gyenge lesz, vagy a már meglévő gyengébb lesz erősebb. Én annyit tudtam, hogy délután 5 körül születtem, programnak megadtam 5-6 életeseményt, 5:08:30-ra pontosította. De előtte már én is be tudtam lőni magamnak egy órás időintervallumon belül egy 12-15 perces részt, amikor születhettem, csupán leírások alapján. Nyilván a program által adott eredmény általában nem szentírás, de abból kiindulva, hogy volt egy, a munka házához köthető tranzitom, óra-percre megadva, és meg is történt szinte percre pontosan, esetemben annyira téves nem lehet. :)
2023. márc. 29. 14:26
32/36 anonim válasza:
De az asztrológusok nem értenek hozzá (a többség) csak a találgatás megy
2023. márc. 29. 17:01
33/36 anonim válasza:
Én sem értem mit pattogsz...A fiam Szűz nappal Bak asc-cal duplán karót nyelt mégis sokan szeretik..Nem társaslény de keresik és az idősebbek is kikérik a tanácsát..Őszinték vagytok ezt értékeld ha mást nem tudsz,a legnagyobb erősségetek az intelligencia és az álarcok nélküli létállapot...találd meg a helyedet inkább és ne pörögj baromságokon..
2023. márc. 29. 17:23
34/36 A kérdező kommentje:
#31 ez melyik szoftver?
2023. márc. 29. 18:16
35/36 A kérdező kommentje:
#33 erre voltam kénytelen jutni bő negyven évnyi tapasztalás után, és rendesen fel is húztam magam rajta, azért azt lehet még, nem? Pár sör is bennem volt egyébként a kérdés kiírásakor, igazából nemigen emlékszem rá.
2023. márc. 29. 18:17
36/36 Laylah válasza:
AstroSky, de nem hiszem, hogy szeretnél kiadni érte kb. 60 ezret. Nekem sincs meg, exemnek van. Nekem SolarFire 9 van, de abban nincsen gépi pontosítás, és angol nyelvű. Az AstroSky az magyar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!