Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Fellow Szűz jegyűként te is...

Fellow Szűz jegyűként te is úgy látod, hogy a legutolsó semmilyenbe diszkriminált istenverte ellenpélda vagy a nagytudású asztrológusok kb összes jellemzésében és ajánlgatásában?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Mintha te lennél a tipikus herpeszes Ödönke, nem? Hogy a te jegyedre ránéző képes legyen ráérezni, mennyivel jobb nálad, nem? Te pedig ha kicsit is érdeklődsz a horoszkópod ésatöbbid iránt, egyszerűen elemi erővel pattansz vissza a nyers realitásba, legalábbis jó esetben, a látott idióta baromságoknak köszönhetően. A nyakló nélküli diszkriminációt emelném ki. A fantáziavilág tökéletesen irreleváns. Emberek tömegeit hipnotizálják arra, hogy egy karót nyelt gyökér vagy, csak mert valamikor születtél. A te jogaidért ki a jóisten küzd? Ki hajlandó felfogni, mi az oka a visszatérő sikertelenségeidnek, minden keservesen megszerzett tudásod, precizitásod, megbízhatóságod és fejlődni tudásod ellenére?

Komolyan, gyerekek, így kell ennek lennie? Szüksége van erre bárkinek?

2023. márc. 26. 21:28
1 2 3 4
 31/36 Laylah ***** válasza:
Annyira nem kell ráfeszülni, ha nem akarsz órára pontos prognózist a jövőre nézve. Az az 1-2 fényszög, ami egy 10 percen belüli időtartamban ki tud alakulni, többnyire nem sokat nyom a latba, mivel vagy gyenge lesz, vagy a már meglévő gyengébb lesz erősebb. Én annyit tudtam, hogy délután 5 körül születtem, programnak megadtam 5-6 életeseményt, 5:08:30-ra pontosította. De előtte már én is be tudtam lőni magamnak egy órás időintervallumon belül egy 12-15 perces részt, amikor születhettem, csupán leírások alapján. Nyilván a program által adott eredmény általában nem szentírás, de abból kiindulva, hogy volt egy, a munka házához köthető tranzitom, óra-percre megadva, és meg is történt szinte percre pontosan, esetemben annyira téves nem lehet. :)
2023. márc. 29. 14:26
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
De az asztrológusok nem értenek hozzá (a többség) csak a találgatás megy
2023. márc. 29. 17:01
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mit pattogsz...A fiam Szűz nappal Bak asc-cal duplán karót nyelt mégis sokan szeretik..Nem társaslény de keresik és az idősebbek is kikérik a tanácsát..Őszinték vagytok ezt értékeld ha mást nem tudsz,a legnagyobb erősségetek az intelligencia és az álarcok nélküli létállapot...találd meg a helyedet inkább és ne pörögj baromságokon..
2023. márc. 29. 17:23
 34/36 A kérdező kommentje:
#31 ez melyik szoftver?
2023. márc. 29. 18:16
 35/36 A kérdező kommentje:
#33 erre voltam kénytelen jutni bő negyven évnyi tapasztalás után, és rendesen fel is húztam magam rajta, azért azt lehet még, nem? Pár sör is bennem volt egyébként a kérdés kiírásakor, igazából nemigen emlékszem rá.
2023. márc. 29. 18:17
 36/36 Laylah ***** válasza:
AstroSky, de nem hiszem, hogy szeretnél kiadni érte kb. 60 ezret. Nekem sincs meg, exemnek van. Nekem SolarFire 9 van, de abban nincsen gépi pontosítás, és angol nyelvű. Az AstroSky az magyar.
2023. márc. 29. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!