Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Fellow Szűz jegyűként te is...

Fellow Szűz jegyűként te is úgy látod, hogy a legutolsó semmilyenbe diszkriminált istenverte ellenpélda vagy a nagytudású asztrológusok kb összes jellemzésében és ajánlgatásában?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Mintha te lennél a tipikus herpeszes Ödönke, nem? Hogy a te jegyedre ránéző képes legyen ráérezni, mennyivel jobb nálad, nem? Te pedig ha kicsit is érdeklődsz a horoszkópod ésatöbbid iránt, egyszerűen elemi erővel pattansz vissza a nyers realitásba, legalábbis jó esetben, a látott idióta baromságoknak köszönhetően. A nyakló nélküli diszkriminációt emelném ki. A fantáziavilág tökéletesen irreleváns. Emberek tömegeit hipnotizálják arra, hogy egy karót nyelt gyökér vagy, csak mert valamikor születtél. A te jogaidért ki a jóisten küzd? Ki hajlandó felfogni, mi az oka a visszatérő sikertelenségeidnek, minden keservesen megszerzett tudásod, precizitásod, megbízhatóságod és fejlődni tudásod ellenére?

Komolyan, gyerekek, így kell ennek lennie? Szüksége van erre bárkinek?

2023. márc. 26. 21:28
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Kivéve, aki rákérdez, vagy akin full észreveszed a változást, miután megtudja a születésnapodat. Az, hogy te nem figyelsz fel nyilvánvaló dolgokra, vagy azzal nyugtatod magad, hogy mennyire egészséges gondolkodású emberekkel vagy körülvéve, nemigen változtat ezen.
2023. márc. 29. 09:30
 22/36 anonim ***** válasza:
56%
Az aszcendensed sokkal jobban jellemez a külvilág számára.
2023. márc. 29. 09:41
 23/36 Laylah ***** válasza:
Igen, az aszcendens sokkal inkább megjelenik a viselkedésben, meg ha van valami erőteljesebb stellium valamelyik jegyben, az is.
2023. márc. 29. 09:50
 24/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos a születési órámat, még közelről sem.
2023. márc. 29. 09:58
 25/36 Laylah ***** válasza:
Napszakot sem?
2023. márc. 29. 10:20
 26/36 A kérdező kommentje:
Az anekdota éjjel-hajnalban, de sose volt semmi biztos kijelentve erről, esetleg irattárból lehetne kitúrni nagyon nehezen.
2023. márc. 29. 10:29
 27/36 anonim ***** válasza:
Kórház megmondja, ahol születtél, elvileg nem kell annyira túrniuk. De nagyjából ki is lehet találni csak az aszcendenst, ha napszakot tudod és utána olvasol, kitanulod kicsit. Vagy elmehetsz egy asztrológushoz, aki életesemények alapján készít neked egy pontos képletet.
2023. márc. 29. 11:06
 28/36 anonim ***** válasza:
52%
Én nem ajánlom hogy asztrológussal pontosítasd be. Csúnyán megjártam
2023. márc. 29. 12:21
 29/36 Laylah ***** válasza:
Mit lehet azon megjárni?
2023. márc. 29. 12:26
 30/36 anonim ***** válasza:

Mindegyik mást mond és belehülyülsz ha hajlamos vagy rá

Időben kiszálltam

2023. márc. 29. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!