Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit jelent ez az együttállás...

Mit jelent ez az együttállás (szinasztria)?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon pontos, 1 fokon belüli Szaturnusz-Hold együttállásom. Ettől 5 fokra a leszálló Holdcsomópont.

Van valaki, akinek a Holdja meg a 2 közé esik, így az ő Holdja együttáll az én leszálló holdcsomópontommal, szaturnuszommal és holdammal is. Kb összeköti.

Ez mit jelent? Milyen megéleseket jelez a kapcsolódásban.

Van valamilyen karmikus jellege? Ha igen mi?

2023. márc. 13. 20:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bálvany szerintem szállj le a magas lóról. Senki nem kötelezett válaszadásra. Ha nem tudsz, vagy nincs elegendő információ hozzá, akkor nem válaszolsz és ennyi.

Ehelyett a stílusoddal lenézed, degradálod azt, aki kérdez. Mintha te mindent tudnál! És mindent jól! Nálad van az a nagy nagy igazság mi? Hát persze! Ez az alap.

Még ha igazad is van, talán könnyebben át tudod adni a tudásod, ha azt nem olyan stílusban írod le, mintha a s*ggedet törölnéd a kérdezővel.

Köszöntem!

2023. márc. 15. 19:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Én is úgy tudom, hogy a holdcsomópontoknak van jelentősége, karmikus szempontból.

2023. márc. 15. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!