Mit jelent ez az együttállás (szinasztria)?
Van egy nagyon pontos, 1 fokon belüli Szaturnusz-Hold együttállásom. Ettől 5 fokra a leszálló Holdcsomópont.
Van valaki, akinek a Holdja meg a 2 közé esik, így az ő Holdja együttáll az én leszálló holdcsomópontommal, szaturnuszommal és holdammal is. Kb összeköti.
Ez mit jelent? Milyen megéleseket jelez a kapcsolódásban.
Van valamilyen karmikus jellege? Ha igen mi?
Hát a Holdcsomópontot én kihagynám a vizsgálódásból. (Szerintem a tradicionális asztrológia nem is vizsgálja.)
Tehát a Holdatok ugyanott. Ugyanazon életterületen megélt érzelemvilágot mutatja, ami nálad búvalb*szott, nála talán vidámabb.
Ez azért kicsit kevés ráépíteni egy komoly kapcsolatot.
A kosban van.
Nekem az 1es és 2es ház határán. Neki a 9-esben.
Kérdező:
Akkor barkóbázzunk tovább.
Mi áll 3 foknyira a kettes ház csúcsától?
A holcsomópont? Annak k*rva mindegy. Mert nem sugárzó test mint a Szati vagy a Hold, csak egy elméleti pont.
Ellenben, ha az együttálló Hold-Szati van a 3 fokra a 2. házcsúcstól, az már a Te második házadat mutatja. Ami pedig az anyagi lehetőségeidet jelenti. Anyagi problémákhoz kapcsolódó érzelmeket jelöl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!