Szerintetetek igaz a Rák csillagjegyre, hogy könnyen megbetegszik?
Rák vagyok, fertőző betegekkel dolgozom, Covid osztályon is voltam, és van két kisgyerekem, akik szinte mindig betegek.
Én nagyon ritkán vagyok beteg, néha kicsit megfázok, a torkom max. 1-2 napig fáj ilyenkor.
Komolyabb nem nagyon volt, a tavalyi fosás-hányásnál egy reggel 2x hánytam, a többiek napokig.
Annyira nem is vigyázok magamra, kimegyek pólóban teregetni és munkában se fertőtlenítőzök egyfolytában, a maszkom sincs rajtam egész nap.
Szerintem ez nem csillagjegyfüggő, gyenge az immunrendszered, étkezz egészségesen és szedj vitamint.
Csak a napjegyed alapján ezt nem lehet megmondani. Tudtommal a gyakori, időszakos megbetegedések a 6-os házzal kapcsolatban szoktak képviselve lenni a személyes képletben és minden bolygó és jegy képvisel egy-egy testrészt/szervet... (A 8-as ház már a komolyabb, gyors vagy műtéttel járó betegségeké, baleseteké, a 12-es a hosszú fekvéssel, kórházasdival töltötteket jelölheti, az 1-es pedig a veleszületett problémákat.)
Szóval csak annyiból, hogy Rák jegyben állt a Nap születésedkor, nem lehet megmondani, hogy pont te könnyen megbetegszel-e. A Nap ugyan jelöli az életenergiádat, ami Rákban nincs a csúcson ugyan (de hát csak az Oroszlánban van, és itt is kérdés milyen házban, milyen fényszögekkel áll), de ettől még ne ásd el magad.
Menj sokat friss levegőre és rendszeresen mozogj. A vitaminok csak akkor hasznosulnak, ha változatos az étkezésed (főleg zöldség és fehérje), dolgoznak az izmaid (és pl. a szíved, tűdőd is) és ér téged minden nap némi napfény. Jobbulást!
Hú, utolsó ez erdekes.
Nekem a vénusz a bikában a 8. házban van. Voltak műtétek. Szem és nőgyógy
Rák vagyok halistennek nem vagyok beteges..pedig idosotthonban dolgozom.
Covidosokat is apoltunk,egyszer se kaptam el.
Ritkan megfazas elofordul,neha virus.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!