Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért igaz rám a skorpió jegy...

Miért igaz rám a skorpió jegy általánosságban? Mi a fene ennek a pszchiológiája? Tudományos válasz érdekel :)

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 18:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

A tudományos válasz az, hogy a horoszkóp áltudomány.

Ezzel most vagy egyetért valaki, vagy nem.

2023. márc. 5. 21:51
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ez a horoszkóp-hülyeség általános teret kapott a sajtóban, egy kollegám teljesen a rabjává vált, addig nyúzott a születési időm miatt, míg végre azt nem mondtam neki, hogy augusztus nyolcadika.

Pontosan levezette rám az aktuális csillagjegy szerint esedékes tulajdonságokat, és ujjongott, hogy minden a nagykönyv szerint alakul.

Amikor közöltem vele, hogy teljesen kamu születési napot mondtam, nagyon megváltozott a mosolya!

2023. márc. 6. 07:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is skorpió vagyok, most rá keresten a google-n. Azt írták, hogy "nehéz ellenállni az ő csábításának", "olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket". Hát ez nem hogy nem igaz rám, de épphogy az ellenkezője igaz.
2023. márc. 6. 22:38
 14/29 Bálvány ***** válasza:
67%
A tudományos válasz az, hogy az asztrológia lényegét, tudományát nem ismered, ezért jobb híján azonosítod azzal a limonádéval, amit - nem asztrológusok hanem - bulvár újságírók adnak el neked ezzel a címszóval. Persze hülyeségnek érzed, amin nincs semmi meglepő. Aztán meg idejössz okoskodni-keménykedni és várod hogy igazi asztrológusok megvédjék azt a baromságot amit tegnap a Blikkben olvastál. Ez ennek a pszichológiája.
2023. márc. 7. 08:15
 15/29 anonim ***** válasza:
27%

Igaz asztrológia?

Ez a hét vicce.

Ha szemernyi valóság volna ebben a népbutításban, az általad igazi asztrológusnak nevezettek ma a világ tévedhetetlen (!) vezetői volnának, már ha van egy csöpp eszük.

Ehelyett csak mellébeszélés, erőlködés tapasztalható részükről.

2023. márc. 7. 08:42
 16/29 Bálvány ***** válasza:

#15 Ki tartasz Te igazi asztrológusnak? Hol olvasod a 'mellébeszélést'?

Még mindig a kiskegyedet olvasod, vagy személyes elemzésen is voltál?

Mit konkrétan, vársz az asztrológiától milyen elvárásaid vannak vele szemben?

Miért gondolod, hogy a legokosabb, tévedhetetlen embereket teszik vezetőkké?

Ja...értem O.V. most a tömegek szerint az.

2023. márc. 7. 08:57
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem én, te beszéltél igazi asztrológusról.

Fejtsd ki, ha nem a jövőbelátás, akkor mi a fő ismérvük?

2023. márc. 7. 09:06
 18/29 Bálvány ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy itt 'tanulommagam' youtube videokra hivatkoztok. Ez mutatja az egész abszurditását. Ez nem olyan 'tudomány' amit 1 hét alatt meg lehet érteni olyanoknak akiknek már egy Columbo epizódot is katasztrofálisan vontatott végignézni a TVben.

Az asztrológiát minden ősi civilizáció kutatta és sok(!) évezredes múltra nyúlik vissza. Könyvek ezreit írták róla.

Ha meg is akarsz érteni valamit belőle az min. 2 éve munka hogy elérj az alapokhoz. Gondolom ennyire nem érdekel, de most nagyon szeretnéd, hogy 1-2 mondatba összefoglaljam neked. Így sokkal egyszerűbb lezárni az ügyet azzal, hogy ez egy baromság és mindenki lapozzon tovább.

2023. márc. 7. 09:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A fizika sem lehet egyszerűbb annál a sok ezer év óta kutatott asztrológiánál, kellő tudás híján átlagos halandó nem képes felfogni például a kvantummechanika alapjait sem, ami a szakértők számára akár napi munkaterület.

Mégis vannak nagyszerű fizikusok, akik a laikusok számára úgy fogalmazzák át a szakmai tudásukat, hogy az általános műveltségű ember nagy vonalakban megérti, a fennmaradó részben pedig az előadó megszerzett hitelessége okán elhiszi az elhangzottakat.

Nosza, légy az asztrológia Richard Feynmannja, tégy az állítólagos tudományod elfogadásáért!

2023. márc. 7. 09:33
 20/29 Bálvány ***** válasza:
45%
Sokan tettek is már ezért. Ezért születik napjainkban is száz meg száz könyv az asztrológiáról. Csak sajnos Ti még mindig bulvárlap asztrológia 2 mondatos 'jóslatairól' vitatkoztok és nem könyveket értelmeztek. Amíg ezt a szintet nem tudjátok meglépni, maradtok a tagadásban.
2023. márc. 7. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!