Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Empatikus csillagjegyek...

Empatikus csillagjegyek melyik azok szerintetek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 21:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
24%
Nyilas vagyok es empatikusabbnak erzem es latom magamat a kornyezetemnel. Nem feltetlen csillag jegytől fugg mindened, nem kell halal komolyan venni minden esetben. legalabbis az informaciokat az asztrologiarol nem a NLC-rol meg ehhez hasonlo oldalakrol szednem ossze, es vennem biztosra.
2023. jan. 15. 01:39
 12/15 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
0%

9:

"Tapasztalatom szerint a Halak lehet a"

"A Mérleg marha udvarias"

Én:

Mérleg napjegy, halak aszcendens, halakban álló hold meg úgy kb. 48%-ban vizes domináns képlettel: [link]

😂

2023. jan. 15. 04:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ikrek vagyok, mérleg aszcendessel és hát érdekes egy ember vagyok.... :D Az empátiám sem mindenkinek úgy jön le másoknak ahogy kéne, valakinek egyenesen rosszul.

Néha még saját magamon is meg tudok lepődni...

Én tipikus példája vagyok annak, hogy egy ember mennyire olyan tud lenni mint az időjárás.

Empátia? Nos igen, én kb. semleges vagyok ilyen szempontból. Míg ugye a mérleg aszcendesemnél fogva, és hogy milyenek a mérlegek, nekem roppant empatikus, beleérző, szív-lélek embernek kellene lennem, viszont ezt rögtön kiüti és ellensúlyozza az ikrek napjegyem, ami viszont inkább önzővé és magának valóvá formál. Szóval ja, "hol ilyen, hol olyan" jellemző rám.

2023. jan. 15. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok empatikus halak, hogy ha ott van az orrom előtt valami/valaki aki sír, nyávog, nyüszít vagy vonít, akkor megmentem. De inkább nem megyek oda ahol lehetnek, mert azért ez már túlzás.
2023. jan. 15. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Halak vagyok és olyan értelemben nem vagyok empatikus, ami pl. egy segítő szakmához kell.

Sőt, semmi pénzért nem dolgoznék segítő szakmában.

Viszont mégis mélyen érint mások szenvedése. A szenvedés, a nyomor úgy általában. Leginkább ezek látványa, hangulata.

Ezen túl azt is általában megérzem ha valaki "nincs jól". Egyre fogékonyabb vagyok erre, mégsem hiszem, hogy megoldhatnám a problémáikat. Csak szemlélődök.

2023. jan. 23. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!