Melyik azok csillagjegyek aki szeretnek sokáig aludni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:36
2/16 anonim válasza:
Ikrek 😀 vagyis én az vagyok és szeretek sokáig aludni 😀
3/16 Metionin válasza:
Én is ikrek és szeretnék sokáig aludni, csak nem tehetem meg :D
4/16 anonim válasza:
Én azon szuszékok közé tartozom akik, ha nem kelnek fel hajnali 4-kor, akkor sohasem.
5/16 A kérdező kommentje:
Rák vagyok és sokáig szeretek aludni!
2023. jan. 3. 17:00
7/16 anonim válasza:
Az ursa minor, meg az ursa major csillagképben születettek.
8/16 anonim válasza:
A kényelmesebb jegyek a Bika és az Oroszlán, elvileg ők. De a vízes jegyek, Rák, Skorpió, Halak is szerintem. Többiekre annyira nem jellemző. De, nem csak a Napjegy számít! Fentebb Ikrek-eknek (:D) lehet hogy a Hold jegyük nem Ikrek, hanem a fentebb leírtak, és azért van ez. Vagy, sok a gondolatuk napközben, és azt ki kell pihenni egy nagy alvással.
9/16 anonim válasza:
Kedves Utolsó, én vagyok az ikrek valaszado,nem tudom miatt az a holdjegy,de az aszcendesem az is ikrek 😀
10/16 anonim válasza:
Véleményem szerint (illetve több helyen és könyvben is olvastam), a tűz jegyek és a föld jegyek a koránfekvők és ezzel korán kelők, míg a levegő jegyek és a víz jegyek az “éjjeli baglyok”, azaz későn fekvők, későn kelők.
Az én képletem tűz és föld túlsúlyos és valóban korán fekvő és korán kelő vagyok. Illetve sok más ember akit ismerek, illik ez rá.
Az alvás a Holddal is asszociációba hozható, így érdemes a Hold jegy elemét is megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!