Bak férfiak és Rák férfiak legtapadósabbak szerintetek? Nagyon szeretnek nyomulni nőkre ezeket csillagjegyek ahogyan észrevettem!
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 20:55
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy ez inkább Szűzre jellemző?
2021. nov. 7. 20:56
2/4 anonim válasza:
Szörnyű a rák is meg a bak is. Egyszerűen borzasztóak. Csak rossz tapasztalat van velük. De a szűz se sokkal jobb, sőt néha még rosszabbak is.
Mindenképp kerüld el ezeket.
3/4 anonim válasza:
Bak vagyok, nem mintha foglalkoznék vele, mert az asztrológia egy hatalmas hülyeség. Azon kívül csak megjegyezném hogy egyáltalán nem vagyok tapadós, ez az ember személyiségétől, kinézetétől, tapasztalataitól függ. Semmi köze ahhoz mikor születtél.
Inkább titeket kell kerülni, jó messzire:)
24/F
4/4 anonim válasza:
Bankkal volt dolgom eddig, nagy szerelem volt, viszont pusztító. Nem zavart, hogy mindent szinte együtt csináltunk, mert nagyon jó társaság volt, imádnivaló humorral. Viszont, ha elkezdtünk beszélgetni, az 6-7-8 órákon át tartott, szinte ájulásig, mert közben minden mást elhanyagoltunk. Együtt főzzünk (ha már az asztalra csaptam, hogy éhen pusztulok), de boltba is együtt mentünk sőt, közös mmunkahelyre is. Ha viszont megsértődtünk egymásra, kivárta, hogy lehiggadjunk, ez több nap is volt, ha mondtam, hogy egyedül lennék, hagyta és fordítva is. Igazából gondoskodó volt és mély érzésű, csak nem mondta ki, tettekben mutatta. Persze sokkal zavar ez, már soknak tartják, de nekem skorpióként tetszett. Rákokkal csak barátságban voltam, annyira nem tolakodtak eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!