Miért van ilyen sok ember vízöntő Bika mérleg jegyű emberek? Szerintem legtöbb embernek ez csillagjegye!
Vízöntő tényleg mintha sok lenne
Léptem nyomon beléjük botlok :D
Úgy látom, hogy mindenki a saját környezetéből indul ki, ez a normális. Mindenkinek van születési csillagjegye, ezért aszerint viszonyul másokhoz, ez is meghatározza az ismerősök körét. De itt nem is a csillagjegy, hanem a személyiségtípus számít, amit a csillagjeggyel is be lehet határolni.
Én csináltam ez alapján statisztikákat a környezetemben. Meglepő eredménnyel. Bizonyos munkára, bizonyos csillagjegyű(személyiségű) emberek alkalmasabbak (vagy éppen nem). Javaslom, hogy próbáljátok ki. Írjátok össze, hogy milyen csillagjegyűek a munkatársaitok, ügyfeleitek, befektetők, vállalkozók. Biztosan érdekes lesz az eredmény.
(Az egyik munkahelyemen, 18 emberből 6 rák volt. Skorpió egy sem. Később az 1 bika is kilépett. A többiből egy vagy kettő volt csak.)
A munkahelyemen csináltam egy kis felmérést szűkebb körben.
4 csoport plusz 2 ember, az összesen 30. Ebből:
1. csop.: 3 vízöntő, 2 rák, 2 skorpió
2. csop.: 1 vízöntö, 1 rák, 1 skorpió, 1 bak, 1 szűz, 1 nyilas, 1 ikrek
3. csop.: 2 oroszlán, 2 rák, 1 bika, 1 bak, 1 szűz,
4. csop.: 1 halak, 2 rák, 1 bika, 1 bak, 2 szűz,
+ 2 fő: 1 szűz, 1 nyilas
azaz:
7 rák,
5 szűz,
4 vízöntő,
3 bak,
3 skorpió,
2 bika,
2 oroszlán,
2 nyilas,
1 halak,
1 ikrek,
0 kos,
0 mérleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!