Vízöntő csillagjegy és oroszlán aszcendens, mit jelent?
A holdjegyem Kos egyébként.
Eléggé visszahúzódó vagyok, nehezen alakítok ki új kapcsolatokat. Inkább hagyok másokat érvényesülni, minthogy közbeszóljak, vagy kiálljak magamért. Ugyanakkor van, hogy apró dolgok irritálnak, és ezt nem tudom hogyan levezetni.
Ez mennyire illik bele a képbe?
Csak azért írtam le, hogy érthetőbb legyen a kérdés.
Beleillik a képbe, de te nagyon fiatal vagy, hogy ezt átlásd.
A Vízöntő napjegy stelliuma szemben áll a Oroszlán aszcendenssel. Tehát nálad mégiscsak fontosak ezek a Vízöntős jelleggel (szabadelvű, függetlenségre alapuló, újszerű.) kialakított emberi kapcsolatok és segítenek is téged. Mivel a házcsúcson a Neptun , szerintem ezek nem
mindig logikus alapokon állnak, hanem sokszor ködös megérzéseken alapulva köttetnek.
Hogy miért kiemelt ez nálad, nem tudom, de ha a ház urát nézem (Szaturnusz, de inkább Uránusz) az titkokhoz, rejtett dolgokhoz
kötődik.
A személyiséged, viselkedésed alapja a hierarchikus, fensőbbségre alapozó Oroszlán erős ellentétben áll ezzel a mások felé
kínált szabadsággal. Talán e miatt érzed ezt nehéznek.
5h Mars, Plutó
Küzdősportokban, versenysportokban jó vagy?
3h Jupiter
A tanulás szerintem alapjában véve menne neked és a tesókkal/ szomszédokkal is jól kijössz, de valahogy érzelmi téren mindig gellert kapnak ezek a dolgok. (Hold, Szaturnusz negatív fényszögek.)
Érzelmileg nehezen tudsz felsőbb dolgokat kezelni pl.: jog, erkölcs, igazság.
9h Hold
Talán belevágsz felsőfokú tanulmányokba, de elég ingadozó teljesítménnyel csinálod végig.
#9 Valóban rosszul áll, de majdnemhogy 4 bolygó teszi nyomatékossá a 7. házat. Asztrológus legyen aki ezt szétszálazza.
Érdekes lehet most neki, mert a tranzit Szaturnusz elérte a születési Napot/Merkúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!