Vízöntő-Vízöntő párosítás?
Nem teljesen hiszek a horoszkópokban, de mikor utána olvastam a csillagjegyeknek 80-90%-ban tényleg rá illettek mindenkire az adottságok 1-2 kivétellel.
Az érdekelne, hogy elméletben a Vízöntő/Vízöntő párosítás jó lehet?
A furcsaság az egészben az, hogy bármikor komolyabb kapcsolatom adódik, szinte mindíg Vízöntőkkel és ami még rémisztőbb, mindig vagy 2 nappal hamarabb vagy 2 nappal később van a születésnapjuk. A legutóbbi barátnőm mikor mondta ismerkedéskor, hogy januári egyből a szavába vágtam hogy biztos hogy 22 vagy 26 mert az előtt is mindíg ez volt... És tényleg 26 volt a helyes...
Mivel a magyar ragozűssal sem vagy tisztábaN, ezért nem csodálom, hogy dobnak a pasik.
Ennyit érsz.
Általában az azonos horoszkóppal rendelkező emberek nem nagyon bírják egymást, mert az majdnem olyan, mint 2 dudás 1 csárdában.
Persze vannak kivételek, mert én is jártam 4 évvel ezelőtt szintúgy egy mérleg lánnyal én mérleg férfiként, meg unokatesóm is járt rákjegyű lánnyal, meg egy haverom is ikrek jegyű nővel.
De nagyon ritka, amikor pont úgy hozza a sors, hogy azonos jegyűek járnak együtt, mert általában, ahol azonosság van, ott taszítják egymást, mert az majdnem olyan, mint 2 dudás egy csárdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!