Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kedves ezotériások! Milyen...

Kedves ezotériások! Milyen logikus érvet tudtok felhozni amellett, hogy a csillagok állása a születés idejében befolyásolja az ember életét és személyiségét?

Figyelt kérdés
Olyan válaszok, hogy "a Blikk-ben olvastam" jöhetnek, valószínűleg ennél értelmesebb érv nem is lesz.

#EZO TV #Shrek #Zeusz #Ezotériások #Magdi jósnő #Az emberiség megérett a pusztulásra
2023. jan. 4. 22:46
1 2
 11/19 Bálvány ***** válasza:

Na nézzük az objektív dolgokat a világunkban:

- Ki kezdte az ukrán háborut? Az oroszok, vagy a nyugat? Hát ugye attól függ kit kérdezünk.

- Magyarország gazdasága a környező államokhoz képest javul vagy romlik?

Hát ez attól függ melyik szakértőt kérdezed. Pedig itt egyértelmű számokról van szó ugye?

- Anyud tegnapi süteménye finom volt? Az öcséd szerint igen, szerinted pedig elcukrozta.

A Tejről pedig azt tudtuk hogy "élet-erő-egészség":

"Karl Michaëlsson és munkatársai, a svédországi Uppsala University kutatói tavaly publikálták meglepő eredményeiket,

miszerint a nagy mennyiségű tej fogyasztása nem erősíti, hanem egyenesen gyengíti a csontokat, ráadásul az

idő előtti elhalálozás kockázatát is növeli. A kutatás szerint a kockázat a nők esetében volt a legnagyobb."

Nézegesd a kedvenc statisztikádat mielőtt tejet veszel!

2023. jan. 5. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:

"Ki kezdte az ukrán háborut? Az oroszok, vagy a nyugat? Hát ugye attól függ kit kérdezünk."

Ez politika. A politikát hagyjuk légyszi, én nem tartom tudománynak és amőgy is utálom.

"Magyarország gazdasága a környező államokhoz képest javul vagy romlik?"

Ennek szintén politika szaga van, de ha sikerül párttatlan szakértőt kérdezni, akkor is nagyon sok mutatót lehet nézni, amiből lehet az egyikben jobban teljesít az ország, másikban meg nem

"Anyud tegnapi süteménye finom volt? Az öcséd szerint igen, szerinted pedig elcukrozta."

Ez teljesen szubjektív dolog, hogy kinek mi a finom. Az egy vélemény.

Az, hogy valamiből túl sok káros még a vízre is igaz, pedig abban biztosak vagyunk, hogy anélkül meghalnánk

2023. jan. 5. 15:13
 13/19 Bálvány ***** válasza:

Hát dióhéjban kielemezted a világot:

"nem tartom tudománynak "...."nagyon sok mutatót lehet nézni"....."teljesen szubjektív dolog"....."valamiből túl sok káros".....

Igen, azt hiszem eljutottál a végső igazságig. Az asztrológia is pont így működik, ahogy a világ többi dolga. Ennyit nyújt, nem többet mert az életet tükrözi vissza.

2023. jan. 5. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát én ilyesmit semmiképpen se hívnék végső igazságnak. Amúgy meg az asztrológia bizonyos részeit lehet tudományosan vizsgálni, pl. a szennylapok jóslatai egyértelműen kitalációk. Korábban már linkeltem egy cikket, ami a születési évszak alapján vizsgálja a személyiséget, ami kapcsolódik az asztrológiához. De amíg vegyesen van benne tudományos és áltudományos rész, addig nehéz tudományként tekinteni rá
2023. jan. 5. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:

A Hold miért befolyásolja az óceánok mozgását? Miért ne lennének a bolygók hatással másra is, az emberre is? Elfelejtjük, de mi is ugyanúgy az univerzum része vagyunk, és nem mi körülöttünk forog a világ.

Ez olyan mint az időjárás előrejelzés. Végeznek méréseket és a már évek során begyűjtött adatok alapján kiszámolják a lehetséges időjárást. Attól még nem biztos, hogy esni fog. Mégis felkészülsz rá, biztos, ami biztos.

2023. jan. 11. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:
A Hold nem bolygó, így nem arra vonatkozik a kérdés, ráadásul hibás okfejtés a Holdból következtetni a bolygókra (sokkal közelevv van). A Hold egyébként a gravitációjával hat a Földre. Úgy rémlik van valami hatása az emberi szervezetre is, de ha belegondolsz, akkor egy ugrással már sokkal többet mozdítottál mindeneden, mint amekkorát a Hold mozgatna.
2023. jan. 11. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:

16, az asztrológia a születési képletben a holdat is figyelembe veszi. A nők lapjának meg a napi horoszkópnak semmi köze a valódi asztrológiához. Az egy elég bonyolult elemzés. Én nem mondom, hogy tudomány, mert nem az, de én azt tapasztalom, hogy van benne valami, ezért hiszek benne. Túl sok a véletlen összefüggés.

Ha valaki nem nyitott rá, engem nem zavar, de ne próbáljuk egymást győzködni az igazunkról. Ehhez kell egy beállítottság, nem vagyunk egyformák.

2023. jan. 11. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez korrekt, ezzel nem is fogok vitatkozni.
2023. jan. 11. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert a bolygók bazi nagyok, szóval nem kicsik. Ott mászkálnak az űrben és batár méretük van. Aztán itt vagyunk mi, és megszületünk, ezek meg ott az űrben vannak, messze, de hatalmasak. Pl a Nap is sugároz, na ezek a bolygók is sugároznak ezt azt. Lehet hogy van valami hatása, a születésünkre, és utána is, az életünkre. Azt mondjuk nem értem hogy miért pont a születésünkre vannak a legnagyobb hatással. Rejtély. Nem tudjuk. A mostani asztrológia meg nagyon régen alakult ki, lehet már annyi minden átalakult hogy semmi sem igaz belőle. Kérdés hogy ki és miért találta ki anno.
2023. ápr. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!