Nőknél a Hold jegy dominánsabb, mint a Nap jegy? Tapasztalatok?
Nő vagyok, Nyilas Nap/Oroszlán Hold. Mindkettő tűz jegy, így van bennük sok közös, mégis sokkal inkább a Hold jegyemet érzem magamra illőnek, mióta elkezdtem foglalkozni az asztrológiával.
Rengeteg ember képletét tanulmányoztam az ismeretségi körömből és a nőkre szinte mindig a Hold jegyük sokkal jobban illik. Aminek végülis van értelme, hiszen a Hold a nőiséggel is analóg, férfihoroszkópban pedig sok minden más mellett az ideális feleség típust is mutathatja.
Tapasztalatok, vélemények?
Bak nap, nyilas hold, szűz aszcendens.
A bak nálam nagyon erősen dominál, ahogy a szűz aszcendensem is, viszont a nyilas hold sem elhanyagolható,de nem is domináns.
(Mérleg - Mars, Nyilas - Hold, Plútó, Vénusz, Vízöntő- Uránusz, Kos - Szaturnusz, Bak - Nap, Merkúr, Jupiter, Neptunusz)
Attól függ hol áll.
Nálam igen mert az aszcendens ura együttáll vele, ráadásul egyes házban. A Nap meg csak egy hármas házban áll.
A nőknek nincs megtiltva a hangulatingadozás és az ártatlan naív viselkedés.
Bármikor kimutathatják a sértődöttségüket, örömüket, lehetnek cukik, aranyosak, gyengék, puhák, ölelkezhetnek a barátnőikkel.
Ha egy hímneműt irányítanak a hangulatai, nem tud stabil és erős maradni, akkor ő még csak fiú, nem férfi, de ha felnőtt korában is kívül éli a Holdját, homoszexuálisnak is tűnhet, mert elbukott a szerepkörében.
A férfi attól férfi, hogy ugyanúgy ki van téve a hangulatok, érzelmek változásának, de megfelelő önuralommal rendelkezik, hogy felülkerekedjen rajta.
"A nőknek nincs megtiltva a hangulatingadozás és az ártatlan naív viselkedés.
Bármikor kimutathatják a sértődöttségüket, örömüket, lehetnek cukik, aranyosak, gyengék, puhák, ölelkezhetnek a barátnőikkel."
Nő vagyok és ez belőlem hiányzik, viszont mivel nő vagyok, el is várják. Hetes házam ura a Hold, az az egyesben együttállva a Szaturnusszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!