Melyik a jobb párosítás és miért? Kos nő és Oroszlán férfi VAGY Kos férfi és Oroszlán nő?
Figyelt kérdés
Mi ideálisabb, ha egy Kos - Oroszlán kapcsolatban a nő a Kos és a férfi az Oroszlán, avagy fordítva? Miért?2022. dec. 25. 06:30
1/8 anonim válasza:
Tudtommal a kos csak hím lehet a nőstény jerke de ennek ellenére nem hiszem hogy tudna szaporodni az oroszlánnal két okból sem először is az egyik macska felé a másik parosujju patás a másik hogy szerintem az oroszlán megenné a juhot. Ha meg a csillagjegyekre gondolsz a nap és bolygók állása a születés pillanatban nem folyasolja be senki életét és személyiségét
2/8 anonim válasza:
Bakot tudok ajánlani a párosításba.
3/8 anonim válasza:
Nyitott vagyok bármely csillagjegyre.
4/8 anonim válasza:
Egyik sem!
Két dudás egy csárdában nem fér meg, mindkettő szeret irányítani!
5/8 anonim válasza:
Miért, ha megírjuk, melyik a legjobb, akkor nemváltó műtétre mentek? Vagy csillagjegyet cseréltek, ha nem stimmel?
6/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, aszcendestől is. Az én környezetben több van mindkét párosításból. Hát nem egyszerű volt a kapcsiaik eleinte, mára példaértékűek
8/8 anonim válasza:
Az én környezetemben 5 család van, ahol a férfi Kos, nő Oroszlán. Kapcsolatuk eleje mindnek viharos volt, 2-en szét is mentek,de újra összejöttek. Most 5-10éve vannak együtt, tök jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!