Rák férfiak a legtaszìtobbak? Nők válaszát várom. Többi lent
Figyelt kérdés
Tipikus rák pasi vagyok. Azt vettem észre az elmúlt 10-12 évben, hogy nem érdemklem a nőket. Maximum csak barátságot akarnak tőlem. Nem tartanak elég férfiasnak stb stb.. Lehet külsőre is egy selejt vagyok. Netán belsőre nem kedvelnek. Amúgy is azt vettem észre legtöbb rák jegyű férfi ismerősöm nagy része szingli 1-2 kivételel, de nekik is régi világba jött össze kapcsolatuk.2022. nov. 13. 20:20
21/24 A kérdező kommentje:
19 # biztos jól nézzel ki. Amúgy én nekem is kos az aszcendensem. Ennyi idősen , amikor én voltam 20 még én se aggódtam. Bár volt egy komoly fájdalmam tini koromban. Szintén nő miatt. Aztán telt múlt az idő és semmi egyre rosszabbul éreztem magam. Most meg már 30 leszek lassan.
2022. nov. 20. 11:50
22/24 anonim válasza:
Mindenkinek más a szép és a vonzó. Először tanuld meg szeretni magad. Egyébként vicces, mert nekem is volt egy komoly fájdalmam pár éve. Friendzoneba rakott a csajszi, én meg ettől hónapokig kész voltam. Aki keres az talál, ne add fel!!
23/24 anonim válasza:
Ellenben az oroszlán férfiak a legvonzóbbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!